Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Consilier juridic > Asociatie pentru cei pagubiti de dezvoltatorii imobiliari
Asociatie pentru cei pagubiti de dezvoltatorii imobiliari
Scris de verde pe 24-09-2008

imobiliarIncepand de luna viitoare, clientii pagubiti de companiile de dezvoltare imobiliara vor avea un aparator. Casa de avocatura Coltuc anunta ca urmeaza sa infiinteze asociatia "Lupta contra dezvoltatorilor imobiliari".

Pana in prezent, statutul asociatiei a fost semnat de catre 210 persoane, viitorii membri fondatori ai asociatiei.

"In ultima vreme se observa o crestere alarmanta a incarcarii termenilor contractuali de catre dezvoltatorii imobiliari. Numai in Bucuresti se estimeaza un numar de peste 12.000 de dosare in urmatoarele sase luni. De ce? Goana dupa profituri i-a determinat pe dezvoltatori si nu numai, sa nu respecte obligatiile contractuale", sustin reprezentantii casei de avocatura.

Metodele de lucru ale asociatiei, declara reprezentantii, sunt cele clasice pentru recuperarea unei creante comerciale. "In prima faza vom incerca recuperarea creantei pe cale amiabila. Metodele de lucru in cazul procedurii amiabile cuprind: investigatii ale solvabilitatii debitorului, bunurilor acestuia, investigatii privind identificarea asociatilor si administratorilor societatii, discutii telefonice, notificari si intalniri directe. In 90% din cazuri, aceasta metoda si-a dovedit eficienta", adauga reprezentantii Coltuc.

Daca totusi aceste demersuri nu vor avea rezultatul dorit, va fi demarata procedura litigioasa de recuperare a datoriei prin chemarea in judecata a datornicului, urmata de executarea silita a acestuia, de asemenea prin formularea de plangeri penale, cereri de declansare a procedurii falimentului, etc.


12 comentarii. Posteaza un comentariu

Clanul Kehaiyan
Scris de Anonim pe 12-07-2018 23:21

Cautad referinte despre clanul Kehaiyan , cu care am avut nesansa sa interactionez ca un cumparatror de buna credinta…am avut gasit acesata “asociatie” pentru cei pagubiti.
Nu-mi dau seama daca este un site care oreste sa-i ajute sau organizeze pe cei pagubiti in lupta cu acesti excroci…sau este doar o pagina unde niste omeni inselati isi plang de mila?!
Nu contest puterea internetului, probabil vor fi personane care vor citi acest site si vor avea intelepciunea sa-si vada de drum fara sa cumpere locuinte de la acesti jegosi, dar daca vor fi tentai de acel 5-10% sub pretul pietii…vor ajunge victime sigure. Sincer imi pare rau pentru ei…
Reteta d-lui Garbis este urmaroarea: contruieste un imobil mic de doua etaje sa nu fie nevoit sa faca lift, dupa care obtine o reautorizare pentru 3 +M si asa construieste neautorizat inca doua etaje.
Le si intabuleaza, daca site-ul acesta doreste sa lupte impotriva gupului organizat…atunci cu siguranta are sens a prezentam reteta in fata organelor abilitate sau in instant.
Pentru ca este foarte lacom…dupa receptie…parterul care trebuia sa fie prevazut cu garaje conform PUD/PUZ este transformat si e el in apartamente. O sa puteti cumpara aceste apartamente ca doua –trei garaje…ce mai conteaza. 
Nu este neaparat aceata succesiunea evenimentelor- depindede cata intelegere” gaseste la comisia de receptie , dar succesiunea autorizatiilor cam asta e….
Daca un procuror se apleca doar ~2s asupra fenomenului…in secunda 3 l-ar intelege!!! Nimeni nu o va face “din oficiu” , am inteles ca Garbis este informator DICOT, sau ceva de genul, asa ca nu va dau sanse daca faceti plangeri penale.
Stiti ca se lupta cu Scripcaru pentru un carier constuit illegal in Brasov…si DNA “ nu a reusit sa-l inhatze”.
Sper sa nu va sperii, mie imi provoaca multa greatza “Statul” aflat in slujba cetateanului….sau lupta cu criminalitatea organizata.
Pana sa dau de jegosii astia nici nu m-am gandit foarte mult la morcirla din jur, insa acum face parte din realitatea mea…si probabil si a vostra…
Noi am facut cateva sesizari la ISC, dar se pare ca d-l Arghir Mihai – daca am inteles bine… cum il chema pe “seful mare”…si il apara pe acest Garbis; in loc sa-l considere borfas si sa sesize autoritaile…acest imputit de dentis e cunoscut in lumea antreprenorilor drept reprezentant al investitorilor.
Chiar daca Garbis este seful…totdeauna “Atreprenorul” este tertz - in cazul nostrum l-a pus intefata pe taica-su (Kehaiyan Hariton Rafael partz ) insa mai gasisti si prieteni/slugi de incredere ( gen: fam Lizeanu, fam Vaduva cu Vaduva pion la Cadastu, inginerul Felix Musteata si asa mai departe).
Tot o sluga este pus sa conduca si Asociatia din acel imobil deci daca vrei sa intelegi ce rahaturi a facut antraprenorul…il intrebi tot pe el sau un prieten.
Daca te adresezi autoritailor..iti vor supune ca esti constituit in asociatie…deci sa te introci la ei pentru schita de imobil, autorizatie…sau ce iti trebuie tie.
Sa zicem ca noi am reusit sa facem o mica bresa in system – de la noratul nica pana la dobandirea asociatiei . Chicice te asteapta??
Daca ai fost naiv…poti pati ca d-l Zaharia- parca as il cheama pe un domn mazilit de clan, pe care Garbis a pus DIICOT sa-l arda pentru santaj .
Ideea e ca imediat ce faci o bresa…apare cabinetul de avocatura Kehaiyan Mihai (www.keh.ro) si incepe un process de uzura.
Deci ti-ai cumparat locuita visata si ai luat tzeapa armeneasca? Ai credite pe viata si ai facut efortul asta pentru ca ai sperat la satisfactia caminului in care sa-ti cresti familia? “Nasol vere”, va rade Kehaiyan , Blitz Construct, notar Nica&Ionescu Lizeanu, Vaduva, Argir, Felix sau www. keh.ro.
Sa ne auzim cu bine!!!
Pacalit
Scris de Anonim pe 13-12-2017 21:55

Așa zisul marele dezvoltat kehayian garbis vicentiu care are o groaza de bani s a înjosit atât de tare încât a furat suma de 5 mii euro unei familii de nevazatori-soț. Soție. Fiica.bani care nu mai vrea sa I mai restituie. Bieții oameni au apelat la toate autoritățile însă se pare ca în românia câștigi când ai bani. Pt cei simpli și necăjiți nu este dreptate. Dacă s a înființat o asociație în acest sens va rog anunțați la nr de tel 0724291768 multumesc
KEHAIYAN Hariton presedinte de asociatie
Scris de Asociatia Ion Maiore pe 03-10-2017 21:02

Ghiciti ce!? Imobil constuit de Blitz Construct - Kehaiynan Garbis Vincentiu, asociatie in imobil infiintata si condusa de Kehaiyan Hariton ( batanul) iar cumparatorii tinuti captivi in imobil de doi ani fara loc de depozitare a gunoiului!, Acces in imobil se face prin spate imobilului- pe de o intare secundara direct prin parcarea ADP -deoarece curtea, intrarea principala din Ion Maiorescu 63 plus garaje si parter au fost confiscate de ei.
Incerc sa ma dezmeticesc si sa inteleg in ce am intrat impreuna cu vecinii mai noi sau mai vechi...iar intre timp ma tarasc cu sacii de gunoi printre masini la vechiul apartament. :(
Daca doriti sa de contactati si sa nu unim eforturile...va rog sa ne contactati la asoc.ion.maiorescu63@gmail.com.
You get a lot of res
Scris de Lakesha pe 02-07-2016 20:03

You get a lot of respect from me for writing these helpful arteslic. http://ctzjatoj.com [url=http://vfvzgmfd.com]vfvzgmfd[/url] [link=http://yzdicj.com]yzdicj[/link]
What a
Scris de Alexavier pe 30-06-2016 21:57

What a plauesre to find someone who thinks through the issues
That's 2 clever by h
Scris de Willie pe 30-06-2016 17:06

That's 2 clever by half and 2x2 clever 4 me. Thakns! http://xdufnqeaddc.com [url=http://hobvje.com]hobvje[/url] [link=http://ztbdirynaq.com]ztbdirynaq[/link]
Damn, I wish I could
Scris de Randi pe 30-06-2016 09:42

Damn, I wish I could think of sonihtemg smart like that!
Well I guess I don't
Scris de Reignbeau pe 29-06-2016 02:06

Well I guess I don't have to spend the weekend fiunrigg this one out!
Scris de Cornel Varciu pe 31-07-2014 08:50

Suntem in 2014 : NIMIC, acelasi dezvoltator imobiliar, care-si vinde "creaturile" imobiliare, NUMAI CU PLATA IN NUMERAR, pentru sume de peste 50.000 euro, SI NIMENI NU FACE NIMIC, CU TOATE CA SUNT IN CUNOSTINTA DE CAUZA. In ce clan sunt trecuti acesti dezvoltatori, numiti cand Kehaiyan, cand Stanescu ?
tepe
Scris de Anonim pe 20-03-2014 07:41

ACESTE FIRME ALE DOMNULUI GARBIS
TEPUIESC SI MUNCITORII CARE EXECUTA LUCRARILE,ARE DATORII LA MAI MULTA FIRME DE CONSTRUCTII,CARE STAU SI ASTEAPTA BANII
PRIMARIA SECTOR 3 RAMANE SURDA !
Scris de Anonim pe 25-10-2012 08:49

Primaria sector 3, dupa alegeri se pare c a schimbat numai PRENUMELE PRIMARULUI. RESTUL TOTUL E LA FEL .
Primarul, cu toate CA ESTE IN CUNOSTINTA DE CAUZA, NU FACE NIMIC . Unii vorbesc CA LA FEL d-lui KEHAIYAN i-i da in continuare AUTORIZATII . Fereasca-ne cel de sus de un cutremur , ca daca moare cineva NIMENI NU ARE NICI O VINA . Saraca spaga .... . S-a schimbat ceva ? Stie cineva, ceva ?????
ATORIZATII DE C-TII NECONFORME
Scris de asociatia mostistea pe 13-06-2012 16:51

S E S I Z A R E – limba romana

Mai jos numita : Asociatie de Proprietari Aleea Mostistea nr. 39 A, Sector 3 Bucuresti, sesizeaza, din anul 2009 (anul infiintarii) si astazi, catre Prmaria Sect. 3 Bucuresti, urmatoarele :
a.) Modul de executia a lucrarilor la blocul de mai sus ;
b.) Modul cum au fost emise AUTORIZATIILE si P-V DE RECEPTIE (semnate si stampilat in numele primariei) ;
c.) Modul cu s-au facut operatiunile de vanzare - cumparare, in calitate de contribuabili la bugetul Statului si Local, a membrilor Asociatiei ;
Rezultatul a fost unul mai mult decat surprinzator
- atunci cand se raspundea, cam 10 % din totalul sesizarilor, NU SE RASPUNDEA LA INTREBARI .
- la 90 % din totalul sesizarilor nu se raspundea invocandu-se ulterior diferite cauze, destul de greu de acceptat .

LEGENDA: > CONFORMA – inseamna cu respectarea legislatie in constructii
> NECONFORMA – inseamna cu nerespectarea legislatie in constructii
> C-tii – inseamna CONSTRUCTII
> P-V - inseamna Proces Verbal

Partea a I-a
In raspunsul primit de la Inspectoratul de Stat in C-tii, prin adresa nr. 838 din 27/07/”10 ( intrucat dezvoltatorul blocului pe langa vicii de executie a constructiei, a refuzat de peste 4 ani, transmiterea CARTII TEHNICE CATRE ASOCIATIE la terminarea c-tiei - asociatia fiind beneficiara ) , am gasit urmatoarele informatii :
• Lucrarile de c-tii s-au executat in baza urmatoarelor autorizatii :
1. Autorizatia de Construire nr. 709 din 07/06/2007 ptr. imobil de locuinte colective S+P+4E.
2. Autorizatia de Construire nr. 428 din 08/04/ 2008 ptr. recompartimentare si supraetajare cu doua nivele. 3. Autorizatia de Construire nr. 798 din 07/07/2009 ptr. reconfigurare apartamente si modificare scara de acces in bloc (pentru ascunderea adevarului si a viciilor),
- toate purtand semnatura primarului su stampila Primariei sect. 3 Bucuresti
• si au fost receptionate astfel :
a) Proces verbal la terminarea lucrarilor 184 din 23.04.2008 (respectiv ptr. c-tia S+P+6E) emis de Prim. Sect. 3.
b) Proces verbal la terminarea lucrarilor 353 din 17.07.2009 (modificarea scarii CONFORME conform proiectului initial cu o scara NECONFORMA) emis de Prim. Sect. 3.
- toate purtand semnatura reprezentantului Primariei si stampila Primariei sect. 3 Bucuresti
OMISIUNILE SI MODIFICARILE AU CA SCOP ASCUNDEREA ADEVARUL: AUTORIZATII DE C-TII SI P-V DE RECEPTIVE LA TERMINAREA LUCRARILOR SUNT EMISE CU INCALCAREA LEGISLATIEI IN VIGOARE, FIIND EXECUTATE NUMAI 1 SCARA DE ACCES IN BLOC SI NUMAI 1 LIFT CUM ERA LEGAL IN FAZA INITIALA P+4 , FATA DE CATE DOUA MINIMUM ( scara+lift ), CUM ERA LEGAL IN FAZA FINALA (de receptie la terminarea lucrarilor) P+6.

O B S E R V A T I I :

A. Conform punctelor 3. si b). , rezulta ca in data de : 07.07.2007 se emite Autorizatia de Construire nr. 789 iar in data de 17.07.2009 are lor P-V la terminarea lucrarilor nr 353 (!?!). Rezulta din cele de mai sus ca in 10 zile calendaristice a fost demolata scara (receptionata cu Proces verbal la terminarea lucrarilor nr. 184 din 23.04.2008) CONFORMA - executata conform Autorizatiei de Construire nr. 709/2007 si inlocuita cu o scara NECONFORMA - executata cu Autorizatiei de Construire nr. 798/2009 (?!?) ). Toate acestea demolare, executie structura de rezistenta (pe zona parter/subsol), montare cofrag, armare, turnare beton, decofrare, finisaje si C+M ? Timpii minimi tehnologici sunt de zeci de ori mai mari ! Si in tot acest timp, au circulat locatarii din bloc, mutati de peste 1 ½ ani, scara in cauza ESTE SINGURUL LOC DE ACCES IN BLOC (!?!).
REALITATEA : S-a incalcat P.T.+D.E. si intreaga documentatie de enegenering “SPRE NESCHIMBARE”,grosolan de dezvoltator, proprietararii (cumparatorii de apartamente) au aflat si au facut scandal, a aparut si mass-media audio-video (vezi ProTV – Exista viata dupa cutremur si Antena 1 – Observator, etc., etc.) sic ea scrisa.
B. Conform punctelor 2. si a). de mai sus, rezulta ca in 2 saptamani (Autorizatia de Construire nr. 428 din 08/04/ 2008 si Proces verbal la terminarea lucrarilor 184 din 23.04.2008), s-au executat suplimentarea celor doua etaje, de la 4 E la 6 E. Pe langa executia celor 2 etaje s-au executat lucrarile de instalatii si record, finisajele interioare si exterrioare si “s-a taiat si panglica”. Etajele S+P+4E au fost executate numai ca structura in 10 luni si 2 E, instalatii si finisaje interioare si exterioare in ½ luna (!?!?). ESTE IMPOSIBIL ! ASA S-A REDUS DE LA DOUA LIFTURI LA UN LIFT, DE LA DOUA SCARI DE ACCES IN BLOC, LA UNA ?!?
REALITATEA :S-a obtinut mai intai Autorizatiei de Construire nr. 709 din 07/06/2007 ptr. imobil de locuinte collective S+P+4E si apoi s-a suplimenta cu 2 Etaje cu Autorizatia de Construire nr. 428 din 08/04/ 2008, fara a mai construe o casa a liftului + montaj lift, o alta scara de acces si spatii vitrate la fiecare nivel.
C. Conform punctului 1. rezulta ca Autorizatiei de Construire nr. 709 din data de 07/06/2007 este emisa cu nerespectarea legislatie in vigoare si anume : starea de baltire permanenta a apei in subsolul BLOCULUI, duce la concluzia ca punctele : - „ I. Piese scrise; 2. Memoriu;2.5. Anexe la memoriu; 2.5.1. Studiul geotehnic si II. Piese desenate; 2.2. Structura; 2.2.1. Planul; 2.2.2. Detalii de fundatii” - din proiect . NU SE RESPECTA PREVEDERILE LEGII NR.50 DIN 29 IULIE 1991 privind autorizarea executarii constructiilor si unele masuri pentru realizarea locuintelor. Subsolul blocului este de regula in timp, 60 % inundat sau cu baltire perena, fundatia blocului fiind executata pe fundul „Baltii Albe” si daca se dadea autorizatia de constructie se mentionau si unele lucrari si amenajari cerute de legislatie.Studiu Geotehnic pare a fi redactat din birou, fara prelevare de eprubete prin forarea din teren si colaborarea lor cu studiile zonei, terenul de fundare facand parte dintr-o fosta balta, din salba „Baltii Albe”.
REALITATEA : Documentatia ce formeaza proiectul tehnic de executie incalca legislatia in vigoare, referindu-ne la Studiu Geotehnic conform celor de mai sus. Dezvoltatorul a actionat pe la Primarie pe cai de el stiute (de noi presupuse) si s-a ajuns ca toate actele emise sau/si avizate de Primaria Sector 3, sa fie in afara legii, atat cele legate de executia constructiei cat si a altor prevederi din Codul Penal.
D. Documentatia cu avizul de nescimbare, de la Oficiul de Cadastru si Publicitate, specifica ca inaltimea scarii de acces in bloc are cota de 0,80 m si nu peste 2,20 m fata de cota +/- 0,00 m. cat este acum, cota al. Calnau fiind in prelungirea Al. Mostistea, iar nivelul terenului are o cota de +1,40 m (umplutura) fata de cota terenului la ora actuala
REALITATEA : : Sunt necesar lucrari de terasamente, cu o umplutura de ~ 1,40 m pentru a se respecta plansele anexate. Dupa acesta operatiune si solutiile ar fi mai usor de realizat, daca documentatia nu este facuta de o firma de Supozitoare .
CONCLUZIE : Este singurul bloc cu 3 autorizatii de c-tie, in faza initiala S+P+4 E, apoi faza II : S+P+6 E, apoi faza III : un surplus de 7 apartamente si schimbarea scarii ! Autorizatiile s-au emis conform celor de mai sus, P.-V. de predare la fel, si inca ceva : P-V LA TERMINAREA LUCRARILOR SUNT SEMNATE NUMAI DE DEZVOLTATOR.
LA PRIMITOR (dezvoltatorul) SI LA PREDATOR (SC Forest Construct SRL unde dezvoltatorul este asociat majoritar), CU TOATE CA LA BENEFICIAR DE DREPT ESTE : ASOCIATIA DE PRORIETARI (legal constituita ).
Arhitectul sef al. Primariei Sector 3, afirma si in scris, ca dupa el, beneficiar la P.-V. de predare-primire, este normal sa fie tot d-l. dezvoltator. Fara alte cuvinte …
TOATE AUTORIZATIILE DE C-TIE CA SI TOATE PROCESELE-VERBALE DE PREDARE-PRIMIRE SUNT EMISE FARA A TINE CONT DE LEGISLATIA IN VIGOARE, SAU EVENTUAL SUNT EMISE PTR. ALTE CONSTRUCTII ….
DIN PUNCT DE VEDERE AL EXECUTIEI BLOCULUI, RAPORTAT LA LEGISLATIA IN CONSTRUCTII, BLOCUL ESTE DE DAT EXEMPLU CELOR DE LA ARHITECTURA SI CONSTRUCTII, LA MATERIA : ASA NU !
II.) Conform Legii nr. 10/1995, la proiectarea si executiei blocului P+6 etaje din Bucuresti Aleea Mostistea 39 A, Sector 3 Bucuresti, aflate in sarcina d-l. Kehaiyan Garbis-Vicentiu in calitate de dezvoltator, s-au incalcat urmatoarele ordine emise de Ministerul Transporturilor si Infrastructurii :
*ORDIN nr. 27 /N din 7.04.1999 - "Normativ de siguranţă la foc a construcţiilor" –indicativ P11899.
*ORDINUL Nr. 1383 din 24.09.2002 -„Normativ privind proiectarea clădirilor de locuinţe (revizuire NP 01696)" - indicativ NP 05702
*ORDINUL Nr. 1576 din 15.10.2002 - „Normativ privind proiectarea clădirilor civile din punct de vedere al cerinţei de siguranţă în exploatare",- indicativ NP 06802
*ORDINUL Nr. 1994 din 13.12.2002 -„Normativ privind criteriile de performanţă specifice rampelor şi scărilor pentru circulaţia pietonală în construcţii", -Indicativ NP 06302
*ORDINUL Nr. 100 din 10.12.2004 - „Ghid privind proiectarea scărilor şi rampelor la clădiri", indicativ GP 08903
Ordinele au fost emise în baza art. 38 alin. 2 din Legea nr. 10/1995, (din 18/01/1995 )- „Privind calitatea în construcţii”, publicat in Monit. Of., Partea I nr. 12 din 24/01/1995.

C E R E M , F A T A D E C E L E D E M A I S U S :

a.) scara NECONFORMA (ce numai scriptic a inlocuit scara CONFORMA) nu respecta din punct de vedere al gabaritului, prescriptiile de dimensiune, functionabilitate, siguranta si confort fiind in afara legislatiei. SCHIMBAREA STARII ACTUALE, obtinuta prin nereguli la lege, CU SOLUTIA DIN PROIECTUL INITIAL
b.) termoizolatia este NECONFORMA, grosimea stratului de polistiren expandat este de 2 cm, fata de un minim admisibil de 10 cm si adre densitate de 50, fata de un minim admisibil de 80. REFACEREA TERMOIZOLATIE BLOCULUI URMATA DE RESPECTAREA AHITECTURII PLANURILOR DE FATADA DIN PROIECT.
c.) inaltimea garajului este NECONFORMA, de 1,75 m la intrare si in unele zone sub 1,60 m, fata de un minim admisibil de 2,10. GARAJUL ESTE NEFUNCTIONAL si prezinta si vicii GRAVE de executie cu o fisura continua pe placa si grinzi in zona de record cu subsolul blocului. Predarea intregului subsol Administratiei pentru inchiderea tranzitului prin subsolul blocului.
d.) subsolul blocului este inundabil NECONFORM. Gasirea unor solutii de coborarea panzei freatice, sub cota de actiune a apei freatice asupra betonului armat al fundatie. PERICOL DE CORODARE A ARMATURII si DE INUNDAREA SUBSOLULUI BLOCULUI
e.) cota terenului pe zonei de infratire Al. Calnau si Al. Mostistea este NECONFORMA. Sa respecte planurile spre nechimbare de la Agentia de Cadastru si Publicitate Imobiliara Bucuresti. Rezulta necesitatea executiei unei umplutura (compactare cu asigurarea gradului de tasare si indice de frecare interna unei strazi urbane) de 1,40 m in zona de acces in bloc, cu opturarea accesului blocului 39 in Al. Mostistea, nefunctional dpv auto-moto si a proiectului.
f.) sa se execute remedierile si amenajarile de la subsolul blocului si a celor doua adaposturi ALA, acum fiind NECONFORME atat dpv constructive cat si C+M
g.) acoperisul : astereala, structura, invelitoare sunt NECOFORME. La acestea se adauga TERMOIZOLATIA , JGHABURILE SI BURLANE, CONTRAZAPEZILE SI LATIMEA SACEAGURILOR. Refaceri/remedieri.
h.) structura de rezistenta LA NIVELUL 6 A BLOCULUI ESTE NUMAI O CENTURA DE BETON ARMAT SI NU O PLACA DE B.A. , iar tavanele de la etajul 6 sunt NUMAI DIN RIGIPS. Trebuie emisa o expertiza a unui structurist abilitat, ce sa confirme solutia “viabila” in corelatie cu stratul terenului (praf-nisipos) de fundare.
i.) scara liftului este NECONFORMA, ca materiale puse in opera, modului de executie si a structurii de rezistenta. Sunt solutii posibile si necesare, cu cheltuieli minime.
j.) scara NECONFORMA, intrucat alimentarea cu gaze se face pe scara blocului, iar spatiu vitrat este mumai scara de acces in bloc. La fiecare nivel va fi cel putin un spatiu vitrat corespunzator. Cea mai mica scapare de gaze intr-o noapte urmata de o scantei a doua zi dimineata este urmata de o explozie-bomba.
k.) dezvoltatorul va asigura, conform legislatie in vigoare :
*Parcari confom legislatie in vigoare, minim 44 de locuri de parcare, conf. legislatiei in vigoare.
*Asigurare si amenajare spatiului verde aferent blocului, conf. legislatiei in vigoare.
*Trecerea blocului din Al. Mostistea in Al. Eprubetei unde este blocul (aleea Mostistea fiind la 70 m distanta de bloc)
*Respectarea legislatie in vigoare, privind intoarcere auto pe strada cu un singur sens, blocul fiind capatul Al. Eprubetei.
*Predarea catre Primaria Sect. 3 a terenului, Al. Eprubetei fiind neasfaltata 30 m tocmai din acesta cauza.
*Diligentele necesare asfaltarii a 30 m, cauzata de felul “alambicat” de a executa lucrari, la Prim. Sect.3 .
*Diligentele necesare iluminarii Aleii Eprubetei, la Prim. Sect.3 .
*Refacerea grupului de contorizare a energiei electrice a apartamentelor blocului

Partea a II-a /01
CINE A EXECUTAT PROIECTELE SI EXECUTIA BLOCULUI NOSTRU :
A.)Firma ce a executat documentatia pentru modificarea scarii (si obtinerea modificarii autorizatiei), de la o scara CONFORMA, la o scara NECONFORMA cu locatarii in bloc (la 1 si1/3 de ani de la predarea ap. catre locatari), este S.C. Waw Concept S.R.L. avand urmatoarele date de contact : Persoana de contact: Naturist Farma, Adresa: Str. Delfinului,Nr.6,Bl.42,Sc.2,Et.6,Ap.103, Localitate:Sector2,Bucuresti, telefon: 0735.102.732, Website: http://www.Farma Naturist.com – unde apare ca distribuitor de supozitoare si creme pentru masaje, acum avand obiectul principal de activitate : Cosmetica. Datele se gasesc pe net si la O.R.C.I. Bucuresti.
Accesand “ Waw Concept SRL” folosind “ GOOGLE” au rezultat urmatoarele date :
Firma SC WAW CONCEPT SRL Sectorul 2 , www.firme.info/waw-concept-srl-cui24268443 :
> Crema mimoza, smirna si propolis 30 ml AUR DERM - Sector 2 ..
www.bizoo.ro/.../Crema-mimoza--smirna-si-propolis-30-ml-... - Doar la Waw Concept Srl, Pe Bizoo.ro ... Crema solida cu propolis si rasina de conifere CONIMED SP de la Waw Concept Srl Crema solida cu propolis si rasina ...
> Crema solida cu propolis si rasina de conifere CONIMED SP ...
www.bizoo.ro/.../Crema-solida-cu-propolis-si-rasina-de-coni... Waw Concept Srl. Persoana de contact: Naturist Farma.
Waw Concept Srl produse naturiste - www.bizoo.ro/firma/FarmaNaturist - În cache
Waw Concept Srl, judetul Bucuresti: Site-ul ce iti ofera posibilitatea de a ...
Waw Concept Srl Supliment alimentar Conimed Potent - infertilitate potenta ...
www.bizoo.ro/firma/.../Supliment-alimentar-Conimed-Poten... - În cache
Waw Concept Srl. Persoana de contact: Naturist Farma. Adresa: Str ...Lotiune cu extract de mimoza tenuiflor Aur Derm Mimoza Spray ... - www.bizoo.ro/.../Lotiune-cu-extract-de-mimoza-tenuiflor-A... - În cache
OPRIM AICI, DAR SE GASESC MULT MAI MULT NUMAI IN DOMENIUL COSMETIC – PROIECTARE : 0
Stare societate : INREGISTRAT din data 31 Iulie 2008
Ultima Inregistrare la ANAF: 20 August 2008 Prelucrarea ultimelor informatii depuse la ANAF 20 August 2008
Agent comercial inregistrat ca platitor de impozit pe profit inregistrat la data de 01-01-2010
Numar mediu de salariati pentru anul 2009 : 1 angajati (SOFERUL)
Anul 2008 : Cifra de faceri: 7,500 Lei Profitul net: 263 Lei Pierdere net: 0 Lei Profit brut: 1,730 Lei Pierdere brut: 0 Lei
La afaceri apare cu 0 lei. Se para ca proiectare scarii s-a facut pe “nasturi” nu lei.
DE LA REGISTRUL COMERTULUI (recom) :
Nr.crt. Firma Nr. inregistrare RC
Cod Fiscal Stare firma Data ultimei inregistrari la RC
1. WAW CONCEPT SRL
Judet :Municipiul Bucureşti, Localitate :BUCUREŞTI sect. 2 J40/13186/2008
24268443
- functiune
- sediu expirate 31.05.2010
Firma este si pe „antiteparii.ro”, la rubrica, cine-si schimba actionarii si dispare.
B.)S.C. G.D.Desing CONSTRUCT S.R.L., apare astfel :
Nr.crt. Firma Nr. inregistrare RC ; Cod Fiscal Stare firma Data ultimei inregistrari la RC
1. G.D. DESIGN CONSTRUCT SRL
Judet :Municipiul Bucureşti, Localitate :BUCUREŞTI SECTORUL 6 J40/609/2003
15134388 - functiune
- bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2007
- bilantul anual nedepus la registrul comertului pe anul 2008 16.05.2011
Firma apare cu „0” din 2008, pana in prezent, fara nici un angajat
C.)Expertul care a executat calculul de rezistenta, a facut acesta ptr. constructia P+4 nivele nu si ce incearca sa faca prin invaluire dezvoltatotul, este : cu nr. 523. ing. STANESCU I. MIHAIL Bucuresti, Str.Maior Dr. Laurentiu Claudian nr.26, sect.2, tel:250.10.64, 0743.168.670 E 279 28.01.1993 A.1-Expertii tehnici atestati pana la data de 08 04 2011.
D.)Firma care a executat Proiectul de Arhitectura S.C. P&A STRUCTURE DESING S.R.L. NU ESTE INREGISTRATA LA O.R.C.I. Romania, deci nu exista, asta explica caricaturala a ext. blocului.
E.)Firma care a executat Proiectele de instalatii aferente constructiei.
Nr.crt. Firma Nr. inregistrare RC
Cod Fiscal Stare firma Data ultimei inregistrari la RC
1. TEHNOFINIT SRL
Judet :Municipiul Bucureşti, Localitate :BUCUREŞTI SECT.L 2 J40/11773/2002
15026629 - functiune
- mandat administratori expirat
- sediu expirat 31.10.2006

Partea a II-a /02
CINE A EXECUTAT BLOCUL NOSTRU :
Un mort este administrator la două firme (”Blitz Construct” şi “Forest Inn Construct”) - http://www.financiarul.ro/ 2010/05/27/culmea-business-ului-romanesc-un-mort-este-administrator-la-doua-firme-blitz-construct-si-forest-inn-construct/ DIN - Ziarul: Naţional, Data : 27 Mai 201
•Sursa : www.antitepari.ro
http://www.urbaniulian.ro/2010/06/04/culmea-business-ului-romanesc-un-mort-este-administrator-la-doua-firme-%E2%80%9Dblitz-construct%E2%80%9D-si-%E2%80%9Cforest-inn-construct%E2%80%9D/
Dupa ce au „umplut-o” de refuzuri la plată, George Laurenţiu Lupu şi Laurenţiu Purcea au vândut „Forest Construct” unor „investitori” americani, iar în actul de cesionare se menţionează decesul administratorului Vasile Muscalu
•Cu toate că cei doi asociaţi „i-au mâncat coliva”, Muscalu a fost păstrat ca administrator la alte două firme deţinute (separat) de Lupu şi Purcea („Blitz Construct” şi „Forest Inn Construct”)
•Firma preluată de „americanii” de la „Allianz Srl Llc” are refuzuri la plată în valoare de 3,55 milioane RON
•Pe 19 martie 2010, americanii reprezentanţi de românca Claudia Nicolae şi-au mai adăugat în portofoliu două firme româneşti: „Mega Construct Ltd” SRL şi „Închirieri Vânzări Utilaje Ltd”
•Numele care apar în jurul afacerii „Forest Construct” sunt: Garbis Vincentiu Kehaiyan, George Laurenţiu Lupu, Laurenţiu Purcea, Mihai Ştefan Mirică, Vasile Muscalu, Claudia Nicolae, „Allianz Srl Llc” şi … strada Emil Gârleanu din Voluntari (Ilfov) -
•Înfiinţată în anul 2003, societatea „Forest Construct” SRL (CUI 15912862) a fost preluată, în februarie 2008, de către George Laurenţiu Lupu (născut la data de 16.11.1978) şi Laurenţiu Purcea (24.09.1978), de la Garbis Vincentiu Kehaiyan (10.06.1975).
Acest Garbis Vincentiu Kehaiyan se prezintă la ora actuală ca fiind preşedinte al APAF (Asociaţia pentru Prevenirea Abuzurilor Fiscale) şi are în portofoliu firmele „Garbis Dent” şi „Blitz Dent”.
În anul 2008, „Forest Construct” SRL Bucureşti a înregistrat o cifră de afaceri de 1,25 milioane RON şi un profit net de 46.391 RON, dar demn de menţionat este faptul că, la sfârşitul anului 2008, firma a raportat datorii totale de 7,648 milioane RON.
La puţin după un an de la preluarea de către Lupu şi Purcea, „Forest Construct” a fost raportată cu primele incidente de plată la CIP (Centrala Incidentelor de Plăţi), în mai 2009 refuzînd la plată 4 Bilete la Ordin „din lipsă de disponibil”.
După câteva luni de pauză, societatea deţinută de George Laurenţiu Lupu şi Laurenţiu Purcea a reluat seria refuzurilor la plată, până la finalul anului trecut reuşind să adune 23 de incidente de plată (17 majore şi 6 minore).
Au venit americanii !!!
Pe 5 ianuarie 2010, Lupu şi Purcea se debarasează de părţile sociale deţinute la „Forest Construct”, acestea fiind cedate către Adriana Maria Meche (29.02.1964) şi „Allianz Srl Llc”, firmă cu sediul declarat în statul Delaware din SUA şi înfiinţată în iunie 2008.
Firma a preluat 95% din capitalul social, precum şi funcţia de administrator, fiind reprezentată (conform datelor furnizate de Registrul Comerţului) de către Claudia Nicolae (16.09.1967). Simultan cu aceste modificări a fost mutat şi sediul social, în localitatea Voluntari, din judeţul Ilfov.
Deosebit de interesant este faptul că, după cum se precizează în Hotărârea Generală a Asociaţilor „Forest Construct” nr.18 din 05.01.2010, publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a, nr. 832 din 10 martie 2010, „ca urmare a decesului administratorului Muscalu Vasile, funcţia de administrator urmează a fi deţinută de către S.C. ALLIANZ SRL LLC”.
Seria incidentelor raportate la CIP a continuat şi după schimbarea patronatului, dar probabil că cel puţin o parte din Biletele la Ordin refuzate la plată în acest an fuseseră emise de fostul patronat.
Astfel, la data de 25 mai 2010, SC „Forest Construct” SRL Voluntari figura cu 41 de refuzuri la plată (30 incidente majore şi 11 minore), iar suma totală refuzată la plată se cifrează la 3,55 milioane RON. Remarcabil este faptul că, prin emiterea celor 41 de Bilete la Ordin, societatea s-a angajat să plătească 3.559.576,28 RON, dar a achitat la termen numai 8.292,46 RON! Decedatul Vasile Moscalu „trăieşte” ca administrator la alte două firme
George Laurenţiu Lupu mai figurează ca asociat (95%) la societatea „Blitz Construct”, care are sediul, la fel ca şi „Forest Construct”, în Voluntari, str. Emil Gârleanu nr.55, etaj 1 (diferă doar camerele). Dubios este faptul că administrator al acestei firme figurează şi la ora actuală Vasile Muscalu (17.12.1952), persoană care a fost declarată decedată la momentul cesionării firmei „Forest Construct”! (CINE LOCUIESTE - în Voluntari, str. Emil Gârleanu nr.55, sediul firmelor de mai sus : KEHAIYAN G.-V., administrator apoi transfer care rude, angajati.. )
Cu toate că Muscalu este menţionat ca unic administrator, firma figurează în continuare ca fiind „în funcţiune” şi, culmea, refuză şi Bilete la Ordin. Astfel, „Blitz Construct” a refuzat în fiecare lună din acest an câte un Bilet la Ordin (ultimul pe 12 mai 2010), acestea adăugându-li-se celorlate 9 incidente majore consemnate în 2009.
Astfel, firma administrată de un mort a adunat 14 incidende majore, suma refuzată la plată totalizând 84.734,22 RON.
Celălalt fost asociat la „Forest Construct”, Laurenţiu Purcea, deţine 70% din capitalul social al SC „Forest Inn Construct”, firmă la care, în urmă cu aproximativ 3 ani, administrator era Garbis Vincentiu Kehaiyan, iar ca asociat figura SC „Forest Construct” SRL.
Şi pentru că în România este posibil orice, şi la această societate (care şi-a suspendat activitatea în iunie 2009) figurează ca unic administrator decedatul Vasile Muscalu, funcţie pe care a preluat-o în aprilie 2007, de la Kehaiyan.
Demn de menţionat este şi faptul că partener de afaceri, atât pentru Lupu, cât şi pentru Purcea, este Mihai Ştefan Mirică, acesta deţinând 5% din „Blitz Construct” şi 30% din „Forest Inn Construct”.
Adunând informaţiile OFICIALE obţinute în cazul celor trei firme, putem trage următoarea concluzie: George Laurenţiu Lupu şi Laurenţiu Purcea l-au declarat decedat pe Vasile Muscalu atunci când au vândut firma “Forest Construct”, dar îl păstrează ca administrator la firmele „Blitz Construct” şi „Forest Inn Construct”. Americanii s-au mai dotat cu două firme
În ceea ce priveşte firma americană „Allianz Srl Llc”, aceasta mai deţine 95% din capitalul social al firmei „Mega Construct Ltd” SRL şi tot 95% din „Închirieri Vânzări Utilaje Ltd” SRL, ambele cu sediul în Voluntari (str. Emil Gârleanu nr.6B, parter, camera 1), ambele înfiinţate în 19 martie 2010.
La cele două firme, diferenţa de 5% din capitalul social este deţinută de Claudia Nicolae, care figurează şi ca administrator la cele două societăţi. Mai mult, Claudia Nicolae este, conform documentelor oficiale, „reprezentant permanent al firmei S.C. ALLIANZ SRL LLC, cu număr de înmatriculare/actul de înfiinţare 4558735 din 9.06.2008”.
Dincolo de prezumpţia de bună credinţă, nu putem să nu ne întrebăm ce înseamnă SRL pentru nişte investitori de peste Ocean, care au folosit această abreviere românească în numele firmei americane!, şi nu putem să nu ne amintim că tot în Delaware şi tot în 2008 au fost infiinţate firmele „Sylmedia Limited” si „Way Consulting Corporation”, care au preluat câteva zeci de societăţi cu probleme financiare din România, după cunoscuta reţetă aplicată de ţeparii români consacraţi… SRL in USA (?!?).

VA PUNEM O INTREBARE, CUM CREDETI CA LOCUIM NOI IN ACEST BLOC, EXECUTAT DE UN DEZVOLTATOR, BUN IN A PRIMI “SPRIJIN PASIV” DE LA UNII FUNCTIONARI PUBLICI (CARE NU SE BAGA SA NU-L SUPERE PE SEFUL CA A AUZIT CA DEZVOLTATORUL ESTE IN RELATII CU UNII CU FUNCTII MARI) ?
DUPA UN CUTREMUR (CE PARE CA SE APROPRIE), CINE VA PLATI CU LIBERTATEA ? DEZVOLTATORUL SAU CEI CE S-AU FACUT CA NU VAD, SPERAND CA NU ERA IN SARCINA LOR DE SERVICIU. IN TURCIA ACUM CATIVA ANI, EI AU PLATIT…

O ULIMA INTREBARE, CINE PRINDE HOTUL ?

Cu respect,
Asociatia de Proprietari – Al. Mostistea nr. 39 A
Bucuresti, Sector 3
Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Consilier juridic > Asociatie pentru cei pagubiti de dezvoltatorii imobiliariStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum