Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Consilier juridic > S-a zis cu agentii imobiliari fara scrupule
S-a zis cu agentii imobiliari fara scrupule
Scris de verde pe 19-02-2008

comisia europeanaComisia Europeana si Parlamentul European pregatesc, impreuna cu Confederatia Europeana Imobiliara, un cod deontologic destinat profesantilor din domeniul imobiliar, care se va numi Standardul European al Activitatii Imobiliare.

Codul are in vedere in primul rand protectia consumatorului si ajuta la certificarea europeana a profesiei de agent imobiliar, care inca nu este practicabila in conditii legale in toate tarile membre.

Standardul European al Activitatii Imobiliare a aparut ca un raspuns la problemele create de agentiile imobiliare: cresteri nejustificare ale preturilor pentru a obtine comisioane mai mari, plasarea de anunturi false pentru atragerea clientilor care ulterior sunt indrumati catre adevaratele oferte, si in general credibilitatea precara a acestor companii.

Reprezentanta EuroMetropola, Monica Marin, a declarat: "Este adevarat ca proprietarii si reprezentantii companiei imobiliare se consulta asupra pretului de vânzare, dar decizia apartine exclusiv vânzatorului. Este obligatia consultantului, care în multe cazuri detine si atestat de evaluator, sa-i informeze pe proprietari cu privire la preturile pietei. Bineînteles ca orice proprietar doreste sa obtina un pret cât mai bun si fixeaza un nivel de la care poate negocia. Este o lege a comertului care nu a aparut odata cu afacerile imobiliare (...) Consultanta imobiliara este un serviciu perfect legal pentru care cei care apeleaza la el trebuie sa achite un comision. Comisionul este justificat de volumul mare de munca pe care o depune un consultant imobiliar, la fel ca un consultant juridic sau din orice al sector al serviciilor".


3 comentarii. Posteaza un comentariu

より:So if you really
Scris de Violy pe 29-10-2015 10:14

より:So if you really eaxtcly about fashion and also design you ought to check what I on the internet! I've got pretty big variety of famous company handbags in addition to I wasn’t capable to afford to purchase a quite a few purses when i want just before. However Now I discovered a share store right now there they sell these items at suprisingly low price!
より:Hello there, just
Scris de Justin pe 27-10-2015 19:35

より:Hello there, just became aware of your blog thougrh Google, and found that it's really informative. I’m going to watch out for brussels. I will appreciate if you continue this in future. Numerous people will be benefited from your writing. Cheers! http://rcnlyeig.com [url=http://yzwyhvf.com]yzwyhvf[/url] [link=http://vnolfgahjyj.com]vnolfgahjyj[/link]
10-30-12Anunturi mat
Scris de Ramon pe 26-10-2015 00:29

10-30-12Anunturi matrimoniale (https://twitter NULL.com/anunturidotws) spune: This post will help the intneret visitors for building up new webpage or even a blogfrom start to end. 0A fost raspunsul de ajutor?

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Consilier juridic > S-a zis cu agentii imobiliari fara scrupuleStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum