Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Continut > Termeni si conditii de utilizare
Termeni si conditii de utilizare

Portalul homespot.ro este proprietatea societatii comerciale ARHEXIM s.r.l., denumita in continuare ARHEXIM.

Utilizarea site-ului homespot.ro implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare. Acesti termeni si conditii reprezinta un contract legal intre utilizator si ARHEXIM, de aceea se recomanda citirea cu atentie a paragrafelor urmatoare. Vizitarea site-ului homespot.ro implica in mod automat acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de ARHEXIM, implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Comunicari electronice

Utilizarea site-ului homespot.ro (vizitare, adaugare de continut, cumparare de produse sau trimitere de e-mailuri) implica acceptarea comunicarii in mod electronic. Utilizatorul consimte sa primeasca comunicari pe cale electronica, fie prin e-mail, fie prin afisare pe site-ul homespot.ro. Utilizatorul este de acord cu faptul ca toate comunicarile electronice satisfac aceleasi cerinte legale ca si comunicarile in scris.

Politica de confidentialitate

homespot.ro duce o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.
homespot.ro se angajaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost introduse. homespot.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice) si nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site.

Copyright

Titlul si sigla HOME SPOT sunt marci inregistrate ale ARHEXIM.

Tot continutul site-ului homespot.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea ARHEXIM si/sau a asociatilor, partenerilor si/sau furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor.

Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe homespot.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin homespot.ro sau ARHEXIM, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze homespot.ro sau ARHEXIM.

Legaturi

Vizitarea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe homespot.ro se face doar pe riscul utilizatorului, care va fi singurul responsabil de luarea masurilor ce se impun pentru evitarea virusilor sau a altor elemente distructive.

Posibilitatea de conectare si vizitare a altor site-uri, folosind site-ul homespot.ro, nu implica faptul ca societatea ARHEXIM este asociata sau afiliata, sau ca raspunde in vreun fel pentru materialele puse la dispozitie in orice mod pe aceste site-uri.

ARHEXIM nu raspunde de continutul sau calitatea site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul homespot.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Accesul la site

ARHEXIM garanteaza utilizatorului accesul limitat, in scop personal pe site-ul homespot.ro si nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul in scris al ARHEXIM.

De asemenea, este interzisa folosirea link-urilor catre homespot.ro prin care continutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Acuratetea informatiilor

homespot.ro si ARHEXIM incearca sa pastreze acuratetea informatiilor. Totusi, ARHEXIM nu garanteaza ca orice element de continut al site-ului este exact, complet, actualizat sau lipsit de erori si nu poate fi facuta responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost cumparate.

Limitari ale responsabilitatii

Site-ul homespot.ro si materialele aferente sunt oferite "asa cum sunt" si "atat cat sunt disponibile", fara nici o garantie.

ARHEXIM nu va fi facuta responsabila si nici nu garanteaza expres sau implicit, in nici un fel, pentru functionarea sau functionalitatea site-ului, informatiile sau continutul site-ului, materialele sau produsele de pe site, precum si folosirea lor pentru un anumit scop. Vizitatorii sunt de acord in mod expres cu faptul ca folosirea acestui site si cumpararea produselor se face pe propriul risc.

ARHEXIM nu va fi facuta responsabila pentru nici un fel de pagube, de orice tip, incluzand, dar nu limitativ, orice daune directe, indirecte sau incidentale.

ARHEXIM nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau mailurile expediate de homespot.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul homespot.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente.

Prin folosirea site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Conditiile si Termenii de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea ARHEXIM.

Modificari

ARHEXIM isi rezerva dreptul, la discretia sa, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului homespot.ro, politica, conditiile si termenii de utilizare, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.

Utilizatorul homespot.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre ARHEXIM, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

homespot.ro > Continut > Termeni si conditii de utilizareStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum