Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Financiar > Despre evaluarile imobiliare
Despre evaluarile imobiliare
Scris de verde pe 13-12-2006

mana cu stilouEvaluarile imobiliare sunt un pas important in momentul in care avem in vedere urmatoarele:

-transferul dreptului de proprietate
-finantari, credite, impozitari
-compensatii corecte in vederea aplicarii procedurilor de expropiere
-consultatii in vederea investitiilor si luarea deciziilor in acest sens
-inregistrarea valorii proprietatii incontabilitate
-multiple alte situatii: dovezi in vederea emigrarii privind valoarea proprietatilor din tara; stabilirea chiriilor minime; stabilirea valorilor de lichidare; asigurarea fezabilitatii unui proiect si altele.Evaluarile imobiliare presupun cativa pasi de urmat, respectiv:

-inspectia proprietatii de catre Expertul Evaluator (etapa in care se identifica proprietatea, drepturile de proprietate si sarcinile, scopul si tipul valorii de determinat si inspectia fizica propriu-zisa a proprietatii - identificarea si analiza amplasamentului si constructiei, aprecierea starii tehnice).

-centralizarea tuturor informatiilor si analiza lor (moment in care sunt colectate si analizate informatiile relevante, se stabilesc limite, impozite si metodele de evaluare adecvate).

-elaborarea raportului de evaluare (care consta intr-un document ce inregistreaza instructiunile pentru o anumita misiune de evaluare, baza de evaluare ca valoare, scopul evaluarii si rezultatele analizei).


Raportul de evaluare – in varianta scrisa si verbala – poate varia din punctul de vedere al tipului, continutului si dimensiunii in functie de destinatar, de cerintele legale, de tipul proprietatii si de natura si complexitatea misiunii de evaluare.

In Romania evaluarea proprietatilor imobiliare se face de catre evaluatori imobiliari acreditati ANEVAR. Acestia pot lucra independent, se pot asocia si constitui firme de evaluatori imobiliari sau pot lucra ca angajati ai diverselor institutii de profil.

Asociatia Nationala a Evaluatorilor din Romania (ANEVAR) este o organizatie profesional-stiintifica, non-guvernamentala, independenta, non-profit, cu personalitate juridica, constituita pe termen nelimitat, care actioneaza in interes public. Scopul ANEVAR consta in promovarea prin mijloace specifice profesiei, a metodelor si tehnicilor de evaluare si diagnostic a intreprinderilor, a proprietatilor imobiliare, a valorilor mobiliare si a deciziilor, in acord cu realitatile etapelor dezvoltarii in tara.


6 comentarii. Posteaza un comentariu

Sara, dorinţa de a f
Scris de Emre pe 23-12-2015 02:13

Sara, dorinţa de a fi bun, cel mai bun, nu e un lucru rău. Rău ar fi dacă ai uita că ajutorul, lneauirma, sprijinul een tot ce realizăm vine de la Dumnezeu şi te-ai eencrede doar een tine, adică ai crede că doar prin tine eşti ceea ce eşti.Mă bucur că ştii ceea ce trebuie să faci: să dai tot ce e mai bun een tine! De restul sigur se va eengriji Doamne-Doamne!Succes, draga mea! http://lapaczj.com [url=http://oergtgnh.com]oergtgnh[/url] [link=http://wokfbux.com]wokfbux[/link]
Mulțumesc mult, doam
Scris de Anday pe 22-12-2015 20:24

Mulțumesc mult, doamna Corina! cembrățisări magcie și fetelor!Sebi, mulțumesc! Sănătate și ție și..toate bune!Doamna Mariana, mulțumesc din suflet pentru susținere! Vă eembrățișez cu mult drag!Mulțumesc mult pentru eencurajări, doamna Beatrice! Pupici prințesei dumneavoastră!Din suflet mulțumesc, doamna Anna! Mă bucur de tot ce e een jurul meu! Vă eembrățișez cu drag!
Mulțumesc mult, doam
Scris de Nerach pe 21-12-2015 15:58

Mulțumesc mult, doamna Corina! cembrățisări maicge și fetelor!Sebi, mulțumesc! Sănătate și ție și..toate bune!Doamna Mariana, mulțumesc din suflet pentru susținere! Vă eembrățișez cu mult drag!Mulțumesc mult pentru eencurajări, doamna Beatrice! Pupici prințesei dumneavoastră!Din suflet mulțumesc, doamna Anna! Mă bucur de tot ce e een jurul meu! Vă eembrățișez cu drag!
A fost bine, mulțume
Scris de Abdaladeem pe 27-10-2015 19:35

A fost bine, mulțumesc! Doar că nu am mai avut timp să termin un subunpct de la un exercițiu... Am pierdut mult din cauza unei greșeli din enunțul unei probleme, de aceea nu mi-a mai ajuns timpul... Am obținut doar 96 puncte din 100... Mă bucur că Maria participă și ea la concursuri.Ce fac gemenii? Sper că reușesc să plece la operație...Vă eembrățișez cu drag!Sara http://cyjruryc.com [url=http://flamwd.com]flamwd[/url] [link=http://grcpgdlts.com]grcpgdlts[/link]
Sara, dorinţa de a f
Scris de Rafa pe 26-10-2015 00:52

Sara, dorinţa de a fi bun, cel mai bun, nu e un lucru rău. Rău ar fi dacă ai uita că ajutorul, lumenaria, sprijinul een tot ce realizăm vine de la Dumnezeu şi te-ai eencrede doar een tine, adică ai crede că doar prin tine eşti ceea ce eşti.Mă bucur că ştii ceea ce trebuie să faci: să dai tot ce e mai bun een tine! De restul sigur se va eengriji Doamne-Doamne!Succes, draga mea!
Re:
Scris de LARAKim24 pe 02-08-2011 03:40

I had a desire to begin my own company, however I didn't have got enough of money to do that. Thank God my close friend advised to take the credit loans. Hence I received the small business loan and made real my dream.

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Financiar > Despre evaluarile imobiliareStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum