Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Financiar > Statul incepe sa dea subventiile de 20% pentru locuinte
Statul incepe sa dea subventiile de 20% pentru locuinte
Scris de verde pe 22-08-2007

constructiiStatul aloca pentru acest an o suma de 3 milioane de lei pentru subventiile de 20% pentru casele construite prin credit ipotecar. Pana acum numai cateva din aceste subventii au fost acordate, pentru ca acest lucru este posibil numai la finalizarea constructiei, pe baza facturilor doveditoare.

Principalii beneficiari ai acestor subventii sunt tinerii casatoriti, evacuatii si sinistratii, care nu isi pot construi o casa proprietate personala decat prin credit.

Conditiile acordarii subventiei:
- beneficiarii nu au detinut niciodata o alta locuinta in proprietate;
- beneficiarii nu au mai primit subventii de la Stat pentru locuinte.

Exceptia de la aceste reguli o constituie tinerii care poseda deja o locuinta nu mai mare de 50 de metri patrati. Acestia pot cere subventia pentru a-si extinde locuinta, cu conditia sa aiba un teren in proprietate si sa incheie un contract cu o firma de constructii. Numai 100 de tineri pot fi inclusi in acest program.

Pasii necesari obtinerii subventiei:
- se contacteaza o firma de constructii pentru a intocmi proiectul casei;
- se depune o cerere de subventie la consiliul local;
- se incheie un contract de imprumut ipotecar cu o banca.

Dupa parcurgerea acestor pasi, primarul elibereaza o adeverinta valabila timp de 90 de zile care certifica dreptul solicitantului de a primi subventia. Suma va fi primita de solicitant de la consiliul local odata cu finalizarea constructiei.

Suma subventionata nu poate depasi 7.776 de euro (fara TVA), si nici suma primita prin creditul ipotecar. Subventia se acorda pentru o valoare maxima de 480 euro/metru patrat (fara TVA)in cazul locuintelor cu maxim un etaj. Pentru locuintele din imobile situate in cladiri cu mai mult de un etaj, se subventioneaza maxim 400 euro/metru patrat (fara TVA).


4 comentarii. Posteaza un comentariu

Tinere vorbeam
Scris de Michel pe 29-10-2015 10:15

Tinere vorbeam meofatric, atunci cand am facut referire la "mai apartine Romania Romaniei". As dori sa poti dovedi aceasta vanzare de flota ... daca ai dovezi ... esti tare ... pana atunci, ciocul mic si joc de glezne ... ms de vizita :)
Am un singur rnpusas
Scris de Puja pe 27-10-2015 19:36

Am un singur rnpusas!N-am auzit inca ca Romania ar fi fost decupata de pe harta Europei si trimisa undeva in spatiu.Pe de alta parte, daca un presedinte are atat de mult timp liber ca sa o puna de o mica vanzare de flota vreu si eu acolo !Promit ca vand toate flotele. :D http://uleapqwy.com [url=http://vbciotcp.com]vbciotcp[/url] [link=http://vgduiqhwpx.com]vgduiqhwpx[/link]
Este si normal sa
Scris de Samantha pe 27-10-2015 13:34

Este si normal sa seenme, pentru ca o criza economica, fie ea mondiala sau nu, se desfasoara dupa un anumit tipar, acleasi tipar mereu. Orice economist bine studiat si experimentat stie acest lucru.
Asta nu are cum sa f
Scris de Miu pe 26-10-2015 01:13

Asta nu are cum sa fi fost greu de prezis, adica mai repde sau mai triazu tot o sa vina, exact ca si sfarsitul lumii, cine l-a prezis si pe ala toti nu? Cine l-a nimerit, nimeni inca! Dar oricum cine stie ce o sa mai fie

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Financiar > Statul incepe sa dea subventiile de 20% pentru locuinteStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum