Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Mobilier > Cateva sfaturi pentru alegerea mobilierului de gradina
Cateva sfaturi pentru alegerea mobilierului de gradina
Scris de verde pe 19-11-2008

mobgrad1Pentru fericitii care locuiesc la casa, gradina este un mic coltisor de natura in care se pot retrage cand vor o gura de aer proaspat. Desi asezatul pe paturica, pe iarba sau pe vreun bustean are farmecul sau, e totusi nevoie de cateva piese de mobilier, pentru relaxare sau un gratar reusit. Si daca nu te multumesti cu orice scaune de plastic de terasa de cartier, vei fi pus in fata alegerii intre stiluri, culori si materiale pentru mobilierul de gradina. Iata cateva principii dupa care e indicat sa te ghidezi:


Continuitate intre mobila din exterior si cea din interiorul casei. Daca in casa ai mobila in stil provincial frantuzesc, poate ca vei dori sa continui tema si in exterior. Daca totusi doresti putina diversitate, alege un alt element comun: culori, materiale, texturi.


mobgrad5Rezistenta si durabilitate. Alegeri populare pentru mobilierul de gradina, tocmai din aceste considerente, sunt lemnul de cedru si fierul forjat – materiale grele si solide. Daca doresti totusi un aspect mai diafan si mai usor, poti alege teak, un lemn tropical cu toate proprietatile lemnului de ses, rezistent la conditii mai dure. Luati in considerare si factori ca animale sau copii, cand va ganditi la durabilitatea pieselor de mobilier.

Materialele trebuie sa fie tratate impotriva insectelor si umezelii, insa atentie la nivelul de toxicitate al acestor substante, in special daca aveti copii sau animale. La finalul fiecarui anotimp, mobilierul de gradina trebuie curatat, tapiteriile spalate sau inlocuite, partile metalice tratate cu substante anti-rugina. Pe timp de iarna, depozitati mobilierul intr-un loc ferit si uscat, cum ar fi garaj sau pivnita.mobgrad3Gaseste echilibrul dintre functional si creativ. Degeaba ai cele mai fascinante scaune art nouveau daca o ora de stat pe ele iti desfiinteaza coccisul, insa si un mobilier conventional si rezumat strict la functia sa practica e cam fara sare si piper. Nu toate piesele trebuie sa fie la fel de creative sau functionale, ideal este insa sa gasesti echilibrul. De exemplu, banci si masa de picnic conventionale pot fi combinate cu un balansoar cochet sau un fotoliu de rachita cu tapiterie deosebita.


Pret si garantie. Uneori un pret de cumparare mic nu este atat de avantajos cum pare, daca piesa nu este durabila sau necesita costuri ridicate de intretinere. Preferabil este un produs putin mai costisitor, care vine insa cu o garantie care sa te asigure ca daca mobila se strica o poti repara sau iti poti recupera banii. Intereseaza-te si de unde poti cumpara accesorii sau piese de schimb, in caz ca vei avea nevoie.


mobgrad4


5 comentarii. Posteaza un comentariu

Pauvre type,Il te fr
Scris de Hatice pe 29-10-2015 10:14

Pauvre type,Il te frappait,sal Demande l'aide de copians ou des policiers,ils sont paye9s pour cela .Est ce que tu pourrais te9le9phonner a ton ex, pour sentir son humeur. Peut eatre s'est il assagi et te demandera pardon ,mais ne retourne pas avec luiCourageBise
vas-y avec 2 ou 3 me
Scris de Agus pe 27-10-2015 19:34

vas-y avec 2 ou 3 mecs bien be2 qui sont tes amis et de quoi transporter tout ca. Au pire aller, avec un bon puaqet de filles pour t'accompagner. Evites de le pre9venir pour pas qu'il fasse semblant qu'il est pas le0 ou de9truise la marchandise. http://uadjdnifwwv.com [url=http://abinrr.com]abinrr[/url] [link=http://kmsqyybz.com]kmsqyybz[/link]
: Tiens puisque t'es
Scris de Roland pe 27-10-2015 13:33

: Tiens puisque t'es le0 Avignon.. si t'es eocnre le0 ! Tu me les brises menues avec tes symboles que j'essaie de poster dans les commentaires.. et j'y arrive pas ! Bon, e7a suffit maintenant ! Tu vas parler ! Wingdings, je savais... mais ensuite ! Des noms !...
D'abord CHAPEAU d'av
Scris de Arvind pe 26-10-2015 00:30

D'abord CHAPEAU d'avoir quitte9 un violent; trop de femems craignent de le faire et il faut du courage pour agir. Tu peux eatre fie8re de toi.Pour tes affaires, je te conseille d'y aller accompagne9e, premie8rement parce que tu seras plus rassure9e ensuite parce que s'il admet que ce sont tes affaires mais refuse de te laisser les reprendre tu auras un te9moin direct (les personnes auquelles tu raconteras sa re9action ne seront que des te9moins par ouef-dire, irrecevables au tribunal), qui pourra te9moigner si besoin est. Essaye d'avoir surtout les photos, car ce sont des souvenirs irremplae7ables. Pour le mobilier, tu devras de toutes fae7ons avoir un camion pour le transport. Quoi qu'il advienne, dis-toi bien que tu fait exactement ce que tu devais faire, et que si le prix e0 payer est mate9riel uniquement, c'est cher mais cela vaut la peine. Bonne chance pupuce!
Mobilier
Scris de andrei82 pe 01-11-2010 16:07

intra pe:

www.amenajari-interioare-craiova.ro

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Mobilier > Cateva sfaturi pentru alegerea mobilierului de gradinaStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum