Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > Locuinte in Capitala, pentru buzunare mari si medii
Locuinte in Capitala, pentru buzunare mari si medii
Scris de verde pe 11-12-2006

zona rezidentialaZonele rezidentiale s-au dovedit a fi profitabile, castigand teren in fata locuintelor traditionale din blocurile vechi, datorita facilitatilor disponibile si preturilor accesibile familiilor cu un venit mediu lunar de 1.500 - 2.000 de euro.

In Bucuresti, blocurile noi apar ca ciupercile dupa ploaie. In prezent se afla in derulare peste 19 proiecte rezidentiale, totalizand aproape 10.000 de locuinte noi. Cumparatorii interesati pot deja, in anumite cazuri, sa achizitioneze aceste apartamente la preturi cuprinse intre 65.000 de euro si 200.000 de euro, sume ce variaza in functie de facilitatile in dotare si pozitionare in oras.

Zonele considerate luxoase din Bucuresti sunt sectoarele 1 si 2 – iar centrul Capitalei ofera cele mai scumpe locuinte - pe cand celelalte sectoare ofera preturile accesibile pentru familiile cu venituri medii lunare de 1.500-2.000 de euro.

Preturile pentru apartamentele destinate clasei medii variaza intre 900 - 1.200 euro/mp construit, iar pentru clasa de lux, intre 1.500 - 2.000 euro/mp construit. In aceste sume nu sunt incluse preturile parcarilor: 4.800 - 10.000 euro, pentru parcari supraterane si 10.000 - 17.000 euro pentru un loc subteran.


Lux

Cismigiu Residence - in apropierea Salii Palatului


Un nou proiect imobiliar se va dezvolta cu incepere din luna noiembrie 2006, intr-o zona ultracentrala a Capitalei, in apropierea Parcului Cismigiu.

Proiectul intitulat Cismigiu Residence beneficiaza de o investitie in valoare de 3,5 milioane euro si are termenul de finalizare in decembrie 2007.

Imobilul va avea 40 de apartamente si o suprafata construita desfasurata de 5.100 mp.

Constructia va avea subsol, parter, 4 nivele (3 etaje cu suprafete de 578 mp fiecare si ultimul retras, de 416 mp).

Apartamentele, dispuse pe 1, 2 si 3 camere au suprafete cuprinse intre 50 si 130 mp, cele mai spatioase fiind cele construite la parter.

Proiectul include si 39 de locuri de parcare situate la subsolul cladirii, pe o suprafata construita de 1.187 de mp.
Imobilul va beneficia de terase cu suprafete cuprinse intre 7 si 15 mp si va avea ca semn distinctiv ferestrele inalte si luminoase, specifice zonei.

Finisajele vor fi incluse la cerere in amenajarea bailor si bucatariilor. Prin suprafete rezonabile, finisaje moderne si materiale de calitate superioara, proiectul se adreseaza celor cu venituri medii spre mari, care prefera zonele centrale datorita activitatilor zilnice pe care le desfasoara si care sunt concentrate in “centrul” Bucurestiului.

Preturile apartamentelor difera in functie de finisaje si se situeaza intre 2.200 euro pe mp nefinisat si 2.500 de euro pe mp finisat.


Noul ansamblu rezidential Corbeanca

Un nou ansamblu rezidential se va dezvolta in zona Corbeanca si va oferi 18 imobile structurate pe parter si etaj. Beneficiind de o investitie totala de 3 milioane de euro, proiectul demarat in luna octombrie a anului curent are termenul de finalizare in luna mai 2007.

Complexul va oferi imobile cuplate, structurate pe parter si etaj.

Fiecare vila are 180 mp construiti desfasurati si o suprafata de teren aferent de 300 m. Parterul va include living, loc de luat masa – dining -, grup sanitar, bucatarie si terasa; etajul ofera trei dormitoare – dintre care unul matrimonial -, doua bai, hol de distributie si balcon.

Solutia constructiva adoptata va fi caramida si beton armat, cu structura pe cadre. Imobilele vor avea peretii din zidarie portanta cu samburi si centuri din beton armat.; planseele, de asemenea din beton armat; iar zidaria de rezistenta va fi realizata din blocuri ceramice, placata cu polistiren expandat.

Pretul fiecarui imobil este de 139.000 euro fara finisaje si 159.000 euro, cu toate finisajele la cheie.


Green Lake Residences - in nordul Bucurestiului

Un nou proiect rezidential de lux, cu o valoare totala a investitiei de aproximativ 100 milioane euro, va lua nastere in nordul Capitalei, pe malul lacului Grivita. Green Lake Residences este dezvoltat pe o suprafata construita de 110.000 metri patrati pe Soseaua Gheorghe Ionescu Sisesti si cuprinde 545 de locuinte disponibile în 17 variante, de la vile unifamiliale pâna la garsoniere în cladiri de apartamente (79 de vile unifamiliale, insiruite sau cuplate, si 466 de apartamente).

Prima faza se va finaliza în toamna anului 2008 si va cuprinde 39 de vile (patru tipuri, cu suprafete de la 262 mp pana la 407 mp, fara terase) si 118 apartamente (cu suprafete de la 57 mp la 163 mp, fara terase), in patru cladiri.
Green Lake se doreste a fi un loc care sa ofere nu numai armonie, calm, frumusete si confort, ci care sa devina o marca a statutului social al locatarilor.

Dezvoltatorul proiectului Green Lake Residences este Technical Olympic Group din Grecia, cu activitate in Europa si in America de Nord si mai mult de 33.000 de locuinte construite in ultimii cinci ani. Finantarea proiectului este asigurata de Bancpost iar promovarea si vanzarea ansamblului rezidential Green Lake este asigurata de Colliers International, unul dintre primii trei consultanti imobiliari din lume.


Oxford Gardens – in zona Baneasa Nord

Un nou proiect de prestigiu – cu o investitie totala de 165 milioane euro -, care se adreseaza segmentului high-end al pietei rezidentiale din Bucuresti, Oxford Gardens ilustreaza conceptul de resedinta de 5 stele: locatie exclusivista in mijlocul naturii, spatii generoase, finisaje de lux, gradini englezesti, dotari tehnice de ultima generatie si servicii de intretinere de inalta clasa.

Situat in nordul Capitalei, invecinandu-se pe o latura cu padurea Baneasa si cu o suprafata de aproximativ 25 ha, Oxford Gardens va cuprinde in prima faza 200 de proprietati exclusiviste, dispuse in jurul unor parcuri verzi, fiecare cu un lot privat cu suprafete cuprinse intre 500 si 1.300 mp, piscine si deschideri directe catre parcul comun.

Proiectul vine in intampinarea clientilor cu variate dimensiuni si forme - vilele vor avea suprafete intre 350 si 650 mp construiti, isi vor pastra standardele inalte si functiunile de lux indiferent de marimea si tipul locuintei alese.

Locuitorii complexului rezidential vor avea la dispozitie un club privat de cinci stele - Clubul Oxford - cu o suprafata de peste 6.000 mp si servicii de relaxare - spa, aromatherapy, hammam, alaturi de o sala de fitness, un beauty center, restaurante si cafenele. Luxosul loc de recreere urmeaza a fi finalizat in septembrie 2007.

Spatiile de distractie si recreere vor propune locuitorilor un parc tematic de aventura si distractii, unic in Romania – “The Kingdom of Camelot”.

Vilele vor fi vandute “turn-key”, incepand cu septembrie 2007, pretul de vanzare a mp finisat la standard de 5 stele ridicandu-se la 2.000-2.500 Euro.


Mediu

Vitan Platinum Towers - 300 de apartamente noi pentru clasa medie

300 de apartamente noi in patru blocuri de locuinte vor fi construite în urmatorii doi ani în Bucuresti de catre Grupul Platinum. Ansamblul rezidential Vitan Platinum Towers este destinat în primul rand clasei de mijloc, fapt ce se reflecta si in preturile practicate - in jurul a 1000 euro/ mp, daca se tine cont si de TVA.

Construit pe un teren de 6.500 mp, ansamblul are o suprafata construita totala de 30.000 de mp la suprafata si 10.000 mp în subteran (parcare si depozite) si este situat în apropierea statiei de metrou Mihai Bravu (Strada Penes Curcanul, la intersectia cu strada Mihai Bravu).

Doua dintre blocuri vor avea 14 niveluri, al treilea va avea 16 si al patrulea 12, iar apartamentele vor fi de 2, 3 si 4 camere, fiecare dispunând si de loc de parcare la subsolul blocului.
Doua dintre cladiri vor fi finalizate în septembrie 2008, iar urmatoarele doua în martie 2009.

Preturile de achizitionare variaza între 50.000 si 150.000 de euro plus TVA, in functie de suprafata apartamentului. Locurile de parcare - 300 disponibile - se achizitioneaza separat: 10.000 de euro un loc de parcare pentru masina gen limuzina, 8000 de euro pentru masina "normala", 15.000 de euro loc dublu, preturi care nu includ TVA.


Gura Siruriului Residence - inca un ansamblu rezidential in Titan

Un nou ansamblu rezidential de 6 etaje cu 62 apartamente, cu termen de finalizare in septembrie 2007, va fi realizat pe bulevardul Theodor Palady din Cartierul Titan, de catre dezvoltatorul Gigant Construct. Valoarea ansamblului rezidential se ridica la aproximativ 5.000.000 de euro.

Ansamblul Gura Siruriului Residence va fi construit pe o suprafata desfasurata de 9.000 mp si va include apartamente de 2, 3 si 4 camere cu suprafete ce variaza intre 67,50 mp si 114,80 mp. Fiecare unitate dispune de un living generos de 18-25 mp si o terasa de 9 mp. Va fi disponibil deasemenea si un parking subteran cu o capacitate de 49 locuri de locuri, alte 13 fiind prevazute în exteriorul imobilului.

Proiectul se doreste a se adresa persoanelor cu venituri medii, tineri familisti care pot beneficia de credit ipotecar, pretul apartamentelor situandu-se intre 60.700 euro si 103.320, în functie de dotarile si etajul amplasarii.


Rose Garden - pe Soseaua Colentina


Beneficiind de o investitie de aproximativ 80 milioane de euro, Rose Garden reprezinta un caz tipic de reconversie imobiliara a unei zone industriale din centrul orasului, respectiv fosta fabrica de textile Suveica din cartierul Colentina.

Ansamblul Rose Garden include 908 apartamente în 11 cladiri P+9 etaje sau P+11etaje; 3.000 mp de spatii comerciale, precum si 1.110 locuri de parcare subterane si supraterane, spatii verzi si locuri de joaca pentru copii.

Autorizatia de construire urmeaza a fi eliberata de Primaria sectorului 2 in decembrie 2006, ins dezvoltatorii - GTC Romania - au inregistrat deja peste 100 de cereri de rezervarea unor apartamente. Promovarea si sustinerea vanzarilor ansamblului rezidential Rose Garden va reveni grupului Colliers International.

Proiectul va fi livrat în mai multe faze, prima dintre ele având ca termen toamna lui 2008, când trei cladiri vor oferi 236 de apartamente.

Preturile vehiculate in acest moment sunt de 1.100 de euro/mp construit, fara TVA, negarantata insa datorita fluctuatiilor pietei imobiliare si a materialelor de constructii. Locurile de parcare pot fi cumparate pentru 9.000 de euro plus TVA în parcarea subterana si la 4.000 de euro plus TVA cele din parcarea de suprafata.


13 comentarii. Posteaza un comentariu

guest test title
Scris de Guestwaish pe 04-05-2018 13:18

guest test post
bbcode
html
http://temresults2018.com/ simple
dsejiqhf
Scris de Dissertation Online pe 28-02-2018 09:53

english essay ideas college diversity essay critical essays critical essays
nwnxqige
Scris de Buy Essay Online pe 17-02-2018 11:24

write essays for me essays online persuasive essays essays
bnsshsht
Scris de Loan pe 09-02-2018 15:03

cheap personal loans small personal loans personal loans ez loans
ilnyhrcf
Scris de A Payday Loan pe 08-02-2018 06:10

loans personal personal loans home loans rapid payday loans
dinmtuzr
Scris de Speedycash pe 06-02-2018 20:23

small personal loans personal loans unsecured cheap personal loans www loan
Σχολιάζετε χρησιμοπο
Scris de Benjamin pe 23-12-2015 02:14

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( / )Connecting to %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( 'input' ), coenmmt = jQuery( '#comment' );if ( 'placeholder' in input ) {comment.attr( 'placeholder', jQuery( '.comment-textarea label' ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( '#comment-form-identity' ).hide();jQuery( '#comment-form-subscribe' ).hide();jQuery( '#commentform .form-submit' ).hide();comment.css( { 'height':'10px' } ).one( 'focus', function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { 'height': HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( '#comment-form-identity' ).slideDown();jQuery( '#comment-form-subscribe' ).slideDown();jQuery( '#commentform .form-submit' ).slideDown();});}); Να ειδοποιούμαι μέσω mail για σχόλια που θα ακολουθήσουν.ΑναζήτησηΑναζήτηση ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 06/03/2013 εορτάζουν:Άγιοι Τεσσαράκοντα δύο Μάρτυρες από το ΑμόριοΜνήμη Ευρέσεως Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων υπό της Αγίας ΕλένηςΌσιος Ησύχιος ο ΘαυματουργόςΌσιος ΑρκάδιοςΌσιος Μάξιμος ΟσιομάρτυραςΆγιος ΕυφρόσυνοςΆγιοι Ιουλιανός και ΕύβουλοςΌσιος Ιώβ ο ΕρημίτηςΑνακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρα Αβ [ ]WeatherForecast by Forecast by Λίστα με όλα τα σχετικά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στη σελίδα μας, μπορείτε να δείτε Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε) καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε ) ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ http://otnttkvqfzg.com [url=http://ayxuktwuul.com]ayxuktwuul[/url] [link=http://zxnxhpz.com]zxnxhpz[/link]
Σχολιάζετε χρησιμοπο
Scris de Baba pe 22-12-2015 20:24

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( / )Connecting to %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( 'input' ), comnemt = jQuery( '#comnemt' );if ( 'placeholder' in input ) {comnemt.attr( 'placeholder', jQuery( '.comnemt-textarea label' ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( '#comnemt-form-identity' ).hide();jQuery( '#comnemt-form-subscribe' ).hide();jQuery( '#comnemtform .form-submit' ).hide();comnemt.css( { 'height':'10px' } ).one( 'focus', function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { 'height': HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( '#comnemt-form-identity' ).slideDown();jQuery( '#comnemt-form-subscribe' ).slideDown();jQuery( '#comnemtform .form-submit' ).slideDown();});}); Να ειδοποιούμαι μέσω mail για σχόλια που θα ακολουθήσουν.ΑναζήτησηΑναζήτηση ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 06/03/2013 εορτάζουν:Άγιοι Τεσσαράκοντα δύο Μάρτυρες από το ΑμόριοΜνήμη Ευρέσεως Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων υπό της Αγίας ΕλένηςΌσιος Ησύχιος ο ΘαυματουργόςΌσιος ΑρκάδιοςΌσιος Μάξιμος ΟσιομάρτυραςΆγιος ΕυφρόσυνοςΆγιοι Ιουλιανός και ΕύβουλοςΌσιος Ιώβ ο ΕρημίτηςΑνακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρα Αβ [ ]WeatherForecast by Forecast by Λίστα με όλα τα σχετικά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στη σελίδα μας, μπορείτε να δείτε Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε) καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε ) ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
Σχολιάζετε χρησιμοπο
Scris de Geovana pe 21-12-2015 16:43

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. ( / ) Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. ( / )Connecting to %sjQuery(document).ready(function(){var input = document.createElement( 'input' ), conemmt = jQuery( '#conemmt' );if ( 'placeholder' in input ) {conemmt.attr( 'placeholder', jQuery( '.conemmt-textarea label' ).remove().text() );}// Expando Mode: start small, then auto-resize on first click + text lengthjQuery( '#conemmt-form-identity' ).hide();jQuery( '#conemmt-form-subscribe' ).hide();jQuery( '#conemmtform .form-submit' ).hide();conemmt.css( { 'height':'10px' } ).one( 'focus', function() {var timer = setInterval( HighlanderComments.resizeCallback, 10 )jQuery( this ).animate( { 'height': HighlanderComments.initialHeight } ).delay( 100 ).queue( function(n) { clearInterval( timer ); HighlanderComments.resizeCallback(); n(); } );jQuery( '#conemmt-form-identity' ).slideDown();jQuery( '#conemmt-form-subscribe' ).slideDown();jQuery( '#conemmtform .form-submit' ).slideDown();});}); Να ειδοποιούμαι μέσω mail για σχόλια που θα ακολουθήσουν.ΑναζήτησηΑναζήτηση ..:: Ορθόδοξος Συναξαριστής ::..Σήμερα 06/03/2013 εορτάζουν:Άγιοι Τεσσαράκοντα δύο Μάρτυρες από το ΑμόριοΜνήμη Ευρέσεως Τιμίου Σταυρού μετά των Τιμίων Ήλων υπό της Αγίας ΕλένηςΌσιος Ησύχιος ο ΘαυματουργόςΌσιος ΑρκάδιοςΌσιος Μάξιμος ΟσιομάρτυραςΆγιος ΕυφρόσυνοςΆγιοι Ιουλιανός και ΕύβουλοςΌσιος Ιώβ ο ΕρημίτηςΑνακομιδή των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Νεομάρτυρα Αβ [ ]WeatherForecast by Forecast by Λίστα με όλα τα σχετικά άρθρα που έχουν δημοσιευτεί στη σελίδα μας, μπορείτε να δείτε Υπογράφουμε και εκφράζουμε προς την Ιεραρχία και την Πολιτεία τις Ορθόδοξες αντιρρήσεις μας όπως διατυπώθηκαν στην επιστολή του Π. Σαράντη Σαράντου (βλέπε) καθώς και στο κείμενο της Πρωτοβουλίας Αντιρρησιών Ορθόδοξης Συνείδησης (βλέπε ) ΕΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΥΠΟΓΡΑΨΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ
koita ola ta mats th
Scris de Faris pe 29-10-2015 10:13

koita ola ta mats theloun psoxori, min xehnas ti epathe i elvetia apo to louxemvourgo .swsti i paratirisis sou, den parexigw alla prepei omws na grafw kai ta aftonoita .ante kai me tin niki Elladara .
E DILADI TI PERIMENE
Scris de Sisam pe 27-10-2015 19:33

E DILADI TI PERIMENES FILE MOU? NA EINAI FAVORI I MALTA AS POUME? MIN TRELATHOUME KIOLAS SAN NA LES OTI ANAMESA STO ASPRO KAI TO MAVRO,TO FAVORI GIA NA EINAI LEFKO EINAI TO ASPRO LOOLxoris parexigisi http://molfijr.com [url=http://awxombb.com]awxombb[/url] [link=http://dqyzkt.com]dqyzkt[/link]
ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ
Scris de Fanny pe 27-10-2015 13:32

ΘΡΥΛΕ ΠΑΙΞΕ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΣΟΥ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ *ΑΜΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΣΟΥ.RAFA BENITEZ, YOU ARE JUST A FAT SPANISH WAITER, RA-FA BENI-TEZ , YOU ARE JUST A FAT SPANISH WAI-TER (me rythmo Guantanamera)Ellhnares drama qneues...
xaxa.. me ayta kai m
Scris de Jawhar pe 26-10-2015 00:00

xaxa.. me ayta kai mayta pantos.. penahte to festival tou virona.. anagazomaste na pigenoume stin petroupoli na doume kana live!! kai oi evanesence poly amfibalo an akirothikan apo ton virona gia tin xoritikotita tou theatrou.. mia xara xoragane sta braxia oi 2.000- 3.000 pou parebrethikan sto gipedo ksifaskias..

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > Locuinte in Capitala, pentru buzunare mari si mediiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum