Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > NeoPeninsula - un nou complex rezidential in estul Capitalei
NeoPeninsula - un nou complex rezidential in estul Capitalei
Scris de verde pe 17-10-2007

neopeninsulaIn luna noiembrie a acestui an, Neocity Group Romania va demara lucrarile la primul sau proiect rezidential din Bucuresti, in valoare de 300 milioane euro, care se va numi NeoPeninsula.

Amplasarea noului complex este in partea de est a Capitalei, in zona Heliade intre Vii, fiind marginit de Raul Colentina si de Lacul Fundeni.

Complexul va ocupa o suprafata de peste 140.000 de metri patrati si va include 16 blocuri de 14-24 etaje, parc si loc de joaca pentru copii, spatiu verde, parcari acoperite, locuri de agrement, zona comerciala, toate acestea protejate prin imprejmuire. In total vor fi disponibile 2.700 de locuinte incluzand garsoniere, apartamente cu 2, 3 si 4 camere, si penthouse-uri.

Preturile pornesc de la 1000 Euro/mp + TVA si variaza in functie de suprafata apartamentului, etajul la care este amplasat si vederea catre lac sau catre parcul interior.

Pretul minim de la care va porni achizitionarea unui apartament variaza in functie de numarul de camere:
• Garsoniera – 68.000 Euro + TVA
• Un apartament cu 2 camere - 108.000 Euro + TVA
• Un apartament cu 3 camere - 132.000 Euro + TVA

Alte beneficii pentru locuitorii NeoPeninsulei vor fi plaja privata, terenuri de tenis, fotbal si baschet, piscina, centru de sport, restaurante, cafenele, club acvatic, gradinita.

Termenul de finalizare pentru primele doua blocuri cu 16 etaje din complex este de 18 luni. Pentru perioada 2006-2009, Neocity Group Romania a anuntat investitii de un miliard de euro.

Alte proiecte imobiliare ale grupului: NeoPark, NeoForest, NeoResidence, Neocity III.9 comentarii. Posteaza un comentariu

An inlgetielnt point
Scris de Early pe 02-07-2016 20:03

An inlgetielnt point of view, well expressed! Thanks! http://hvqdqy.com [url=http://rzrljrtnkvn.com]rzrljrtnkvn[/url] [link=http://upxfycnrlw.com]upxfycnrlw[/link]
This has made my day
Scris de Jetsyn pe 30-06-2016 21:57

This has made my day. I wish all positngs were this good.
What a plraeuse to f
Scris de Dora pe 30-06-2016 17:05

What a plraeuse to find someone who thinks through the issues http://jaxqrevvlt.com [url=http://bplibe.com]bplibe[/url] [link=http://onkphzmp.com]onkphzmp[/link]
IJWTS wow! Why can't
Scris de Amory pe 30-06-2016 09:42

IJWTS wow! Why can't I think of thgnis like that?
I found myself noddi
Scris de Janelle pe 29-06-2016 01:38

I found myself nodding my noggin all the way thohrgu.
Nice nu ma plang, to
Scris de Eneng pe 29-10-2015 10:13

Nice nu ma plang, tocmai sunt fcteiira ca stau aici :)Dani multumescCarmen Marocul e foarte interesant daca esti pasionat de traditii si cultura diferita. Altfel muzee, biserici si alte obiective turistice cu care suntem obisnuiti in Europa nu sunt. Sa locuiesti aici trebuie sa cunosti multe dar depinde si de fire.
Mona am avut noroc :
Scris de Brian pe 27-10-2015 19:33

Mona am avut noroc :))Coco, asa asa, verdeata si sorleae fac si reteta meaIoana inca de cand am venit prima data aici, imi place sa ma plimb zilnic prin (cartier). E foarte relaxant si mereu mai gasesc cate un loc nou, sau o planta noua, etccc http://hclezkc.com [url=http://znrrrtwqmzb.com]znrrrtwqmzb[/url] [link=http://fzgimqpg.com]fzgimqpg[/link]
Se pare ca mesajul m
Scris de Rischa pe 27-10-2015 13:31

Se pare ca mesajul meu iiintal nu a ajuns la tine....Spuneam ca blogul tau imi place mult. Am ,,calatorit'' cu tine pe Riviera Italiei, care m-a fascinat si in multe alte locatii.Maroc ma incita si ma atrage, mai ales ca prietena mea cea mai buna din liceu locuieste de multi ani in Casablanca...Vorbim aproape saptamanal si ma gandesc ca nu mai este mult pana voi lua decizia sa mergem sa o vizitam. Am citit pe ici pe colo ca este murdar in Maroc si sunt sensibila la acest amanunt, insa sper sa ajung si sa ma dumiresc singura iar daca este asa cum am auzit, aper sa vad dincolo de aparente...Sunt genul care imi organizez singura concediile, de obicei in luna ianuarie-februarie, vizitand astfel Grecia, Croatia, Austria, Italia. pentru la anul cochetez cu ideea de a vizita fie sudul Spaniei, fie Marocul. Iti urez toate cele bune si astept sa depeni zi dupa zi in jurnalul live pe car eti l-ai propus.P.S.Fiind asa de tanara, cand ai avut timp sa vezi atatea lucruri?!
Bune0,Ce mult mi-au
Scris de Alisa pe 25-10-2015 23:54

Bune0,Ce mult mi-au ple0cut stre0dutele din "cartierele linistite", cum le neaumm pe-atunci! Era o eence2ntare se0 me0 plimb pe acolo (Agdal, la Rabat, de exemplu, dar nu era singurul). Fiecare vile0 cu stilul se0u, dar cu nelipsitele plante decorative, toate splendide! Si ate2t de deosebite pentru ochiul neexersat al unor estici! Mai ales pe vremea aceea. Se stia doar ce0 sunt cartofi tot timpul anului. Plecarea een Africa era o aventure0. cemi aduc aminte cum se urcau caprele een Acacii; n-am mai ve0zut asta nice0ieri altundeva - nici pe2ne0 atunci, nici de atunci. Mirosurile mirodeniilor een diverse medine. Pe0durea de cedri de la Azrou, Atlasul Mijlociu, solul rosu, dunele de la Merzouga, Source bleue de Meski unde eenotam cu pestii. Plage des Nations. Mekne8s-ul cu portile sale, portul pesce0resc de la Ke9nitra, si mai ales Rabatul. Si acum, dupe0 ate2tia ani (se0 nu ne-ntriste0m!), recunosc Marocul een imagini si een filme. Dace0 n-as fi fost acolo, viata mea ar fi fost cu sigurante0 alta. Oare cum? Urme0resc poste0rile tale. Sper se0-ti fie bine si se0 ne povestesti lucruri frumoase, interesante. Me0-ntreb cum a evoluat tara dupe0 ate2tia ani, cum as rege0si locurile pe care, ce2nd eenchid ochii, le reve0d si-acum cu aceeasi acuratete. Mi-as dori ate2t de mult se0 trec din nou pe-acolo! De data asta, as vrea se0 stau eentr-un riyad, la Marrakech. Se0 merg pe strada pe care ste0team atunci. Se0 beau the9 e0 la menthe. Oare senzatiile ar mai fi la fel? Cu bine,Liliana36

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > NeoPeninsula - un nou complex rezidential in estul CapitaleiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum