Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > Pipera Citylights - blocuri cu 10 etaje in loc de vile
Pipera Citylights - blocuri cu 10 etaje in loc de vile
Scris de verde pe 08-10-2007

bloc inaltSocietatea Alf Company a anuntat construirea unui nou ansamblu rezidential in Pipera, format din blocuri cu 10 etaje.

Apartamentele din acest ansamblu rezidential vor avea, conform reprezentantilor companiei, "dimensiunile corecte", ceea ce inseamna ca incaperile nu vor fi nici la fel de mari ca cele din vilele de lux, nici la fel de mici ca cele din apartamentele construite dupa '89.

Complexul va fi construit pe un teren de 5.000 mp in care Alf Company a investit 600.000 de euro.

Complexul Pipera Citylights va fi format din patru blocuri de cate 10 etaje, care insumeaza 152 de locuinte: 4 garsoniere, 4 apartamente de 4 camere si 144 de locuinte de 2 si 3 camere.

Constructiile incep anul acesta, primul bloc urmand sa fie finalizat in decembrie 2008. Suprafata construita se va ridica la 12.000 mp. Vor fi disponibile si 160 de locuri de parcare subterane.

Directorul general al companiei, Florin Chirita, declara ca ideea de a construi un cartier de blocuri in loc de clasicele vile construite de acest tip de dezvoltatori a venit din nevoia de a reduce costurile de productie si implicit de vanzare: "Un bloc inseamna mai multe apartamente pe aceeasi suprafata de teren, iar utilitatile si intretinerea sunt incomparabil mai ieftine decât la vilele de lux. In plus, camerele nu vor fi excesiv de spatioase, dar nici prea înguste - vor avea dimensiunile corecte".

Zona a fost aleasa strategic: Pipera este o zona in care isi au sediul multe companii nationale, astfel ca angajatii acestora vor dori sa aiba locuinte amplasate in apropierea locului de munca.

O garsoniera in acest complex costa 203.350 lei (60.340 euro la cursul zilei), un apartament de doua camere porneste de la 296.800 lei (88.070 euro), un apartament de trei camere de la 426.650 lei (126.600 euro), iar un apartament de patru camere costa 743.040 lei (220.490 euro). Directorul Alf Company a vorbit si despre discounturi: "Pana la 15 noiembrie oferim celor ce se înscriu în programul de achizitii un discount de 5%, astfel ca garsoniera va avea un pret promotional de 57.300 euro, fara TVA. In rest, contractarea apartamentelor se va face la preturi exprimate in lei."


9 comentarii. Posteaza un comentariu

I was so confused ab
Scris de Adelphia pe 02-07-2016 20:03

I was so confused about what to buy, but this makes it uneaastrndebld. http://hfptqkgedl.com [url=http://seqsqhj.com]seqsqhj[/url] [link=http://vglfdzq.com]vglfdzq[/link]
So true. Honesty and
Scris de Twiggy pe 30-06-2016 21:57

So true. Honesty and everything renzicgoed.
Boom shklkaaaa boom
Scris de Morrie pe 30-06-2016 17:05

Boom shklkaaaa boom boom, problem solved. http://uyhijmabx.com [url=http://rduacuaf.com]rduacuaf[/url] [link=http://ofmndjveg.com]ofmndjveg[/link]
Your story was reall
Scris de Lalaine pe 30-06-2016 09:42

Your story was really inivtmarfoe, thanks!
Damn, I wish I could
Scris de Keydren pe 29-06-2016 01:52

Damn, I wish I could think of somhteing smart like that!
Interessant og ikke
Scris de Cynthia pe 29-10-2015 10:13

Interessant og ikke minst veldig inettessanre problemstillinger du kommer med der. Slikt liker jeg ogse5 e5 fundere pe5.Mye fine ble5e ting du viser i innleggene under forresten, ble5tt er se5 fint!Fin uke til deg!Klem E
Intressant vad kan m
Scris de Celine pe 27-10-2015 19:33

Intressant vad kan man gf6ra till egen konst. Finns det konst som ska skyddas ff6r sin se4rart?(Te4nker pe5 Samekonst t.ex som finns i ve5rt land)Egentligen koirpeas ve4l allt. Men man kan nog inte gf6ra det fullt ut. En fre5ga som e4r sve5r att svara pe5.Ha en bra tisdag. He4r har det bf6rjat snf6a ff6r fullt.// Kram Lissen http://fgcyxwdcdut.com [url=http://xycnuhbf.com]xycnuhbf[/url] [link=http://illkgiamcvm.com]illkgiamcvm[/link]
DannielAs a person t
Scris de Pudindt pe 27-10-2015 13:32

DannielAs a person that is here since 2006 only, it is very ieitrnsetng indeed to see that not much have changed since early 2000 s. But now unfortunately, everybody have received a big slap in the face. I can see that people are trying to wake up, but I sense that this will be the next generation's accomplishment.Ilias, thank you for trying to wake up this country, mission impossible no. 4 (good ending wished)
teodora alinaSa inte
Scris de David pe 25-10-2015 23:57

teodora alinaSa inteleg caci totsui in sinea ta estio o poersoana romantica(Frank Sinatra -favoritul tau- you did it ur way somehow like him???) care a muncit mult si care acum se lupta cu prostia din romania si incearca sa trezeasca la viata aceasta tara adormita.Nu stiu cum se face ca faptul ca te-am cunoscut mi-a facut alta impresie dar citind aceste randuri incep deja sa cred ca esti un om cu multe perspective de la care pot invata si care ar putea sa ma slefuiasca fiindu-mi prieten. Sper ca visele tale sa nu fie mereu doar despre afaceri pentru ca totsui si viata personala conteaza.Si mai sper sa incerci sa ai si rabdare cu unii oameni care poate totsui uneori sunt prea confuzi sa te inteleaga sau poate nu gasesti tu modul de a te face inteles. concluziile pripite nu sunt intotdeauna bune de aceea treaba cu firsth impresion nu mai exista la noi in tara si tu asta o stii bine, mai ales cand imprejurarea te face sa fii cu multe fete asa cum sunt romanii nostrii sau chiar si strainii romanizati . Cum vedem cu totii romania traieste clipe grele si sp[er ca tu sa iti faci o mica armata cu care sa reusesti sa o trezesti la realitate si bineinteles ca RABDAREA este un lucru foarte important. Nopatea e un sfetnic bun..so good luck Ilias. and keep dreaming like this!!! nota 10!

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Oferte imobiliare > Pipera Citylights - blocuri cu 10 etaje in loc de vileStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum