Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Profile de firme > Baumit Romania
Baumit Romania
Scris de verde pe 22-05-2007

baumitBaumit, liderul in materiale de constructii din Austria, a convins expertii din 20 tari din Europa in ultimii ani prin: calitate, produse inovatoare si servicii garantate.


Scurt istoric

La baza firmei Baumit stau doua firme Austriece de materiale de constructii care sunt proprietate de familie, Schmid Industrieholding si Grupul Wietersdorfer, ce au o traditie de peste 110 ani.

Cei doi producatori de materiale de constructie - lideri regionali in Austria - au semnat in 1988 un contract de cooperare in scopul vanzarii in comun a produselor de calitate sub marca Baumit.

In timp ce Wopfinger Baustoffindustrie – care este locata in Austria Superioara - Piestingtal - este prezenta in mod preponderent in estul Austriei, grupul Wietersdorfer – cu locatiile sale Wietersdorf si Peggau – este prezent in sudul Austriei. Vestul Austriei este in grija firmei Baumit Baustoffe Ltd cu sediul in Bad Ischl, firma infiintata in 1989, in care grupul Wietersdorfer si Wopfinger Baustoffindustrie au participatii de 50% fiecare. Datorita cumpararii firmei Styrian Montanwerke, grupul Baumit produce din 1993 si in vestul Austriei si, ca o consecinta, este larg reprezentata in Austria. In prezent, marca Baumit este cunoscuta oricarui lucrator din domeniul materialelor de constructii si a devenit una din marcile cele mai cunoscute din domeniu. Datorita gamei foarte largi de produse, marca Baumit este prezenta aproape la orice tip de constructie cu cel putin un produs. Astazi, o casa din doua este construita cu produse Baumit. Parteneriatul celor doi pioneri din domeniul materialelor de constructii a facut din Baumit numarul 1 in Austria. In ciuda acestui parteneriat cele doua grupuri raman independente.

Dupa caderea cortinei de fier si intrarea Austrie in UE nu au mai existat bariere pentru Baumit. Extinderea UE a accelerat puternic aceste sanse si posibilitati. In prezent Baumit este reprezentata in nu mai putin de 20 tari din Europa centrala, de est si de sud.

In Romania, Baumit detine doua capacitati de productie: in zona de vest a Bucurestiului si la Teius-Alba, urmand ca, in următorii ani sa mai fie deschise inca alte doua fabrici, cu capacitati de productie crescute.


Protectia mediului

Baumit România se angajează să promoveze, să menţină şi să aplice o politică sănătoasă de mediu. Dovada punerii în practică a acestui angajament este certificarea sistemului de management SR EN ISO 14001:2005, acordată de organismul de certificare Quality-Cert.


Certificare ISO

Pentru activităţile pe care le desfăşoară firma Baumit şi-a propus să implementeze şi să menţină un sistem de management al calităţii în conformitate cu cerinţele SR EN 9001:2001:


Produse

Mortare de zidarie

Amorse (pregatirea suportului inainte de tencuire)

Tencuieli si betoane - prlucrare manuala

Tencuieli cu aplicare mecanizata si manuala

Gleturi si tencuieli fine

Mase de spaclu si adezivi

Finisaje pentru fatade

Finisaje pentru interioare

Sistemul Sanova - asanari restaurari

Sistemul termoizolant EPS

Sape

Profile pentru sistemul termoizolant

Accesorii pentru tencuieli


Distributie

Bucuresti
Arges - Valcea
Dambovita - Teleorman
Calarasi
Giurgiu - Ialomita
Buzau - Prahova
Constanta
Braila - Galati - Tulcea
Cluj - Salaj - Satu Mare
Bistrita - Maramures - Mures
Brasov - Covasna - Harghita
Caransebes - Timisoara
Arad - Bihor
Bacau - Neamt - Vrancea
Dolj - Gorj - Mehedinti - Olt
Alba - Hunedoara - Sibiu
Republica Moldova
Botosani - Iasi - Suceava - Vaslui
Ilfov


Contact
Adresa: Bd. Iuliu Maniu nr. 600A, sector 6,
Telefon: 021/493.44.02/03
Fax 021/318.24.08
Email: office@baumit.ro
Web: www.baumit.ro6 comentarii. Posteaza un comentariu

Toate documentele nc
Scris de Emre pe 23-12-2015 02:13

Toate documentele ncseeare pentru un cetatean Roman in UK. Aveti nevoie de doua forme de ID buletin, pasaport sau permis de conducere in primul rand. Pentru munca ca persoana fizica autorizata aveti nevoie de inregistrare cu HMRC si Nino iar pentru dreptul de munca ca angajat de Blue Card sau Yellow Card pentru Persoana fizica autorizata. +1Was this answer helpful? http://ssrpaf.com [url=http://qglxbbzuefy.com]qglxbbzuefy[/url] [link=http://gfkrqqtp.com]gfkrqqtp[/link]
Salut!Mai este valab
Scris de Maik pe 22-12-2015 20:25

Salut!Mai este valabil anntuul?Trimitem acest mesaj la fiecare anunt, pentru ca s-au adunat mult prea multe care nu mai par a fi valabile.Daca anntuul nu mai e valabil, te rugam sa-l stergi.Daca nu primim un raspuns in 30 de zile, vom sterge noi anntuul.Din moment ce mesajul este trimis la fiecare anunt, el va ajunge inevitabil si la anunturile care in mod evident inca sunt valabile. In cazul acesta, noi ne cerem scuze pentru deranj.Cu drag,Gab, admin dincolodebani.ro
Buna TeoB!Nu stiu cu
Scris de Alen pe 21-12-2015 16:50

Buna TeoB!Nu stiu cum sa dau de tine, de aceea iti scriu aici: Iti recomand sa cittsei cat mai repede cartea: Calea pe care si-a ales-o de Mary Miller, in caz ca nu ai citit-o. Merita, iti garantez! In caz ca te va dezamagi, platesc eu daunele morale.Sper ca esti sanatoasa si bine, ca nu mi-ai scris daca ai citit cartile ce ti le-am recomandat. Sa ne auzim de bine! Scrie-mi pe mail daca poti. (eu nu mai am adresa ta)
Scris de Anonim ILIE EMIL pe 14-12-2008 13:18

EXECUT TENCUIELI MECANIZATE
Scris de Anonim pe 14-12-2008 13:16

EXECUT TENCUIELI MECANIZATE
Scris de Anonim pe 14-12-2008 13:15

execut tencuieli mecanizate

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Profile de firme > Baumit RomaniaStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum