Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Profile de firme > Holcim Romania
Holcim Romania
Scris de verde pe 07-03-2008

holcimHolcim (Romania) SA este o filiala a grupului international Holcim Ltd., unul dintre cei mai importanti jucatori pe piata mondiala a materialelor de constructii. Pe plan local, Holcim (Romania) SA ocupa de asemenea o pozitie de lider in productia de ciment, betoane si agregate, de calitate garantata.

In prezent, compania detine si opereaza 3 fabrici de ciment, 16 statii ecologice de betoane, 5 de agregate si 2 statii de lianti hidraulici, toate aceste puncte de lucru fiind coordonate de cei aproximativ 1,400 de angajati ai companiei.

Sediul central al Holcim (Romania) SA este situat in Bucuresti.


Datele de identificare ale companiei sunt:
Nr. Registrul Comertului: J40/399/2002
Cod de Inregistrare Fiscala: RO 122537324
Capital subscris si varsat: 205.268.057 lei


Conducerea

Campulung Cement Plant Manager - Emil Raicov
Turda Cement Plant Manager - Calin Moldovan
Marketing & Sales Director - François Laporte
Head of Finance & Accounting - Rozica Ovejanu
Country Manager - Markus Wirth
Human Resources Director - Nicoleta Salajan
Alesd Cement Plant Manager - Roman Menz


Date si fapte

Pana in prezent, 2007 a fost cel mai bun an pentru Holcim (Romania) in ceea ce priveste performanta operationala si financiara. Cifra de afaceri a companiei a ajuns la aproximativ 990 milioane lei (290 milioane euro), comparativ cu 775 milioane lei (220 milioane euro) in 2006.

Din 1997 si pana la sfarsitul anului 2005, compania a investit aproximativ 513 milioane euro in achizitii, modernizari, masuri pentru protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatate si securitate in munca, proiecte sociale si de resurse umane.

Cel mai important proiect al companiei se desfasoara la Campulung, unde Holcim Romania investeste in perioada 2005-2008 aproximativ 120 milioane euro in modernizarea liniei de productie.

Holcim Romania va aloca in 2008 aproximativ 135 milioane euro intr-o serie de proiecte privind modernizarea tehnologiei de productie, protectia mediului, dezvoltarea afacerii, sanatatea si securitatea in munca, proiecte sociale si in domeniul resurselor umane.


Produse

Ciment
Cimentul este un liant hidraulic obtinut prin prelucrarea materiei prime si care, in amestec cu nisipul, pietrisul sau piatra sparta si apa, formeaza betonul.

* Structo este un ciment Portland compozit cu rezistenta initiala mare. Principalii constituenti sunt: clincherul Portland (K) (65-79%) si un adaos mixt de zgura granulata de furnal (S) si calcar (L), toate insumand 21-35%.

* CEM II/A-S 32,5R este un ciment Portland Compozit cu rezistenta initiala.
Principalii constituienti sunt: clincherul Portland (K) (80-94%) si zgura granulata de furnal (S) (6-20%).

* Tenco® este un produs cu calitati speciale avand in compozitie clincher de ciment Portland, adaosuri mineralogice si aditivi. Se foloseste pentru mortare de zidarie, mortare de tencuiala si sape.

* I 42,5 R este un ciment Portland cu rezistenta initiala mare. Principalii constituienti sunt: clincherul Portland (K) (95-100%) si componentii minori (0-5%).


Betoane
Betonul gata preparat este livrat proaspat direct la locul unde se realizeaza constructia. Betonul este un material cu foarte multe utilizari in industria constructiilor.

Este un material care are costuri scazute per tona de incarcare statica, este usor de utilizat si necesita cheltuieli mici de intretinere.
Din punct de vedere ecologic, producerea si transportul betonului necesita o energie totala mai mica decat multe alte materiale de constructii (cum ar fi, de exemplu, otelul).

Agregate
Agregatele de inalta calitate cum sunt piatra concasata, pietrisul si nisipul dau betonului volumul necesar. Impreuna cu cimentul, agregatele contribuie la atingerea parametrilor optimi de rezistenta la compresiune, caracteristici diferitelor marci de beton.

Lianti Hidraulici
Liantii Hidraulici Speciali sunt combinatii complexe standardizate sau nestandardizate de compusi hidraulici activi, latent hidraulici, puzzoane naturale sau artificiale, materiale inerte, etc., in scopul imbunatatirii pamanturilor din straturile de baza si de fundatie, parte integranta in lucrarile de constructii-montaj.

Liantii Hidraulici Rutieri sunt lianti hidraulici speciali produsi in fabrica, livrati gata de utilizare, cu proprietati specifice adaptate straturilor de baza si de fundatie pentru drumuri si cai ferate, straturilor de forma, stabilizarii si tratarii solului.

* Dorosol® este o gama de lianti hidraulici fabricati dintr-un amestec de compusi hidraulici, clincher de ciment Portland si var calcic in conformitate standardele tehnice in vigoare.

* Doroport® TB este o gama de lianti hidraulici rutieri constituiti ca o combinatie de compusi hidraulici, clincher de ciment Portland si alti constituenti minori, in conformitate cu SR EN

Servicii

Holcim (Romania) SA ofera o varietate de servicii: testari de laborator, consultanta tehnica si comerciala, logistica, servicii de mediu.

Servicii de laborator

* determinari fízico-mecanice pentru ciment, filer, betoane


Consultanta tehnica si comerciala

* consultanta pentru realizarea retetelor
* sampling (demonstratii practice de utilizare)
* recomandari pentru utilizarea anumitor produse

Livrare ciment

* transport auto: vrac si in saci?- dispunem de o flota formata din transportoare proprii si subcontractate, echipate cu sisteme GPS prin care se urmareste traseul si se monitorizeaza livrarea; tail forklift - o parte dintre camioanele proprii sunt echipate cu mini-motostivuitoare pentru a facilita descarcarea paletilor de saci la depozite.
* transport pe calea ferata

Livrare beton

* transport beton - detinem o ampla flota de betoniere proprii si subcontractate, avand capacitati de 5, 9 si 10 metri cubi
* pompare - majoritatea constructiilor necesita si servicii de pompare a betonului. De aceea, punem la dispozitia clientilor autopompe de 17, 24, 36 si 42 metri
* HolFresh - reprezinta serviciul de stocare temporara a betonului proaspat pe santier timp de o jumatate de ora, timp suficient pentru a permite clientilor pregatirea cofrajelor. Acest serviciu este disponibil in Bucuresti si Craiova.
* Dispecerat Betoane Bucuresti (021) 2039116 - pentru statiile de betoane din Bucuresti, comezile sunt preluate centralizat de catre acest dispecerat. Tot prin intermediul acestuia se pot obtine confirmarea ritmului de livrare, informatii legate de disponibilitatea autopompelor si se pot comunica eventuale modificari care pot aparea in programarea livrarilor.

Servicii ecologice
Holcim (Romania) SA poate co-procesa diverse tipuri de deseuri cum ar fi uleiurile uzate, reziduuri industriale, sol contaminat etc. Aceste materiale sunt complet distruse in cuptoarele noastre de ciment, sub stricte proceduri de siguranta si de protejare a mediului. Holcim (Romania) SA solutioneaza probleme legate de deseuri pentru multe companii, contribuind in acest fel la o balanta ecologica imbunatatita.


Contact

Sediul administrativ al Holcim (Romania) SA se afla in cadrul cladirii Eliade Business Center. Aceasta este situata la intersectia dintre Bd. Primaverii si Strada Mircea Eliade, vizavi de Casa Natiunilor Unite si la aproximativ
500 m de Piata Charles de Gaulle.

Persoane de contact:
Director National Vanzari Bogdan Dobre - (021) 231 77 08 / 09
Consultant Tehnic - Ciment Alb Adrian Garofeanu - (021) 231 77 08 / 09
Responsabil Regional Vanzari Sebastian Ercuta - (021) 231 77 08 / 09


5 comentarii. Posteaza un comentariu

CIMENT STRUCTO
Scris de Anonim pe 11-10-2010 10:37

Nu cred ca acest ciment este de rezistenta cum il recomanda determinarile de laborator , e bun la permeabilitate , dar rezistenta ? , de ce e mai ieftin ?
CIMENT STRUCTO
Scris de LILIANA pe 11-10-2010 10:33

Nu cred ca acest ciment este de rezistenta cum il recomanda determinarile de laborator , e bun la permeabilitate , dar rezistenta ? , de ce e mai ieftin ?
Scris de laura pe 26-04-2010 11:10

mai tarane...ce ti-ai lasat opicile la intrare in orash. ia mai scoleste-te si apoi vei avea dreptul la o parere...
PULA
Scris de Anonim pe 01-10-2009 10:07

BAGAMIASI PULA IN MATA
betona
Scris de Anonim pe 01-10-2009 09:50

e sooper fanik totul

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Profile de firme > Holcim RomaniaStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum