Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
Mobexpert
Scris de verde pe 10-09-2007

mobexpertProfilul companiei

Înfiinţat în urmă cu 13 ani, Grupul Mobexpert este liderul pieţei de mobilier din România. Cu o cifră de afaceri de aproape 150 de milioane EUR în 2005, Mobexpert se plasează între primele 12 întreprinderi europene din industria mobilei. Numai în Bucureşti şi în oraşele mari, Mobexpert deţine 18% din piaţa de mobilier de casă şi 30% din cea de mobilier de birou.


Istoric

Dan Şucu a început afacerea Mobexpert în anul 1993, cu un magazin de mobilier de birou. Activitatea de producţie a fost demarată în 1994 cu fabricarea scaunelor de birou, fiind apoi dezvoltate secţiile de canapele şi mobilier modern melaminic. În 1995, compania a început să distribuie prin reţeaua proprie de magazine şi mobilier importat de la marii producători europeni. Ulterior, achiziţionând de la Fondul Proprietăţii de Stat pachetele majoritare de acţiuni de la trei importante fabrici de mobilier: Samus Dej, Ilefor Târgu Mureş şi Mobstrat Suceava, compania şi-a dezvoltat activitatea de producţie şi export. Grupul Mobexpert cuprinde în prezent 10 fabrici în patru centre de producţie din Bucureşti, Dej, Târgu Mureş şi Suceava. printre acestea numărându-se: Samus Mex, Ilefor, Modulo Mex, Confo Mex, Ergo Mex, Mureş Mex şi Moldo Mex.

După ce a pornit în 1993 cu 4 angajaţi, în 2006 Grupul are peste 4.500 de angajaţi.


Activitatea de retail

Mobexpert este o reţea naţională de magazine şi hipermagazine specializate în vânzarea de mobilier şi decoraţiuni interioare, destinate consumatorilor care doresc produse de calitate europeană la preţuri accesibile. Oferta Mobexpert include mobilier de living, dining, dormitor, bucătării, băi, mobilier de terasă şi grădină, decoraţiuni, covoare şi corpuri de iluminat. Reţeaua Mobexpert cuprinde 32 de magazine şi hipermagazine în Bucureşti, Braşov, Timişoara, Cluj, Constanţa, Baia Mare, Târgu Mureş, Călăraşi, Piteşti, Alba, Deva, Oradea, Galaţi, Bistriţa, Suceava, Ploieşti, Iaşi, Arad, Dej, Focşani, Râmnicu Vâlcea, Alexandria, Satu Mare, Piatra Neamţ, Brăila, Bacău, Craiova, Botoşani, Sibiu.


În prezent, în România operează cinci hipermagazine Mobexpert:

* Mobexpert Pipera Bucureşti, deschis în 2001 printr-o investiţie de 20 de milioane EUR, se întinde pe o suprafaţă de 15.000 de metri pătraţi şi deserveşte zona de nord a oraşului.
* Mobexpert Militari Bucureşti, deschis în iulie 2003 printr-o investiţie de 5 milioane EUR, se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi şi deserveşte zona de vest a oraşului.
* Mobexpert Pantelimon Bucureşti, deschis în 2003 în zona de est, reprezintă o investiţie de peste 6 milioane EUR şi se întinde pe o suprafaţă de 12.000 de metri pătraţi.
* Mobexpert Braşov, deschis în 2005 printr-o investiţie de peste 5 milioane EUR, se întinde pe o suprafaţă de 10.000 de metri pătraţi,
* Mobexpert Băneasa, în cadrul Galeriei Mobexpert Băneasa, deschis în 2006, se întinde pe o suprafaţă de 15.000 metri pătraţi din totalul de 23.000 de metri pătraţi ai Galeriei deschise în urma unei investiţii de peste 15 milioane de EUR.

În perioada 2006-2007, Mobexpert va investi 25 de milioane EUR în trei hipermagazine noi de mobilă la Ploieşti, ,Constanţa şi Sofia (Bulgaria). Toate hipermagazinele Mobexpert vor fi localizate în centre comerciale alături de alte magazine de mare suprafaţă de tip Carrefour, Cora, Bricostore sau MediaGalaxy. Fiecare nou magazin Mobexpert va avea o suprafaţă totală construită de 10-12.000 de metri pătraţi din care 5-7.000metri pătraţi vor fi rezervaţi expoziţiei de mobilier, reprezentând o investiţie de peste 5 milioane EUR.

Pe termen lung, Grupul intenţionează să transforme marca Mobexpert dintr-o marcă naţională într-una regională, vizând deschiderea a cel puţin cinci magazine în oraşele mari din regiunea balcanică.

Mobexpert a fost desemnată drept cea mai de încredere marcă în 2005 la categoria „mobilier”, în studiul Most Trusted Brands, realizat în premieră în România anul acesta pe baza votului publicului. Studiul este o tradiţie a publicaţiei Reader’s Digest, se desfăşoară în 14 ţări europene şi este la a şasea ediţie.


Activitatea de producţie şi export

Grupul Mobexpert deţine 10 fabrici în patru centre de producţie deschise în Bucureşti, Dej, Târgu Mureş şi Suceava. Fabrica Samus Mex este specializată în producţia de serie de mobilier de casă – living, dormitoare, mic mobilier. Studiile arată că, în Franţa, piaţa predilectă a fabricii, o locuinţă din zece este mobilată cu produse Samus Mex. Ilefor produce în serie mică mobilier de casă din lemn masiv, exportând peste 80% din produsele sale în Franţa, Germania, Olanda, Belgia. Dotată cu linii tehnologice performante, Modulo Mex este cea mai nouă fabrică a Grupului Mobexpert, specializată în producţia de mobilier modern de casă din pal melaminat în serii mari. Mureş Mex produce mobilier modern pentru living, dormitor şi bucătărie, precum şi mobilier de birou, game operaţionale şi directoriale. Fabrica de la Târgu Mureş este singura fabrică de mobilier din România care are o productivitate per angajat la acelaşi nivel cu fabricile europene. Ergo Mex este cel mai important producător român de scaune şi fotolii de birou.

Moldo Mex produce mobilier si scaune destinate unei largi varietati de stiluri de amenajare a locuintei.
În fiecare an, Grupul Mobexpert investeşte peste 2 milioane EUR în utilaje, tehnologii avansate şi sisteme noi de producţie.


Produse

Mobilier

Canapele
- de stofa
- de piele

Living

Dormitoare
- moderne
- clasice
- tineret
- paturi metalice
- somiere

Dining
- modern
- clasic

Bucatarii
- mobilier de bucatarie
- mese si scaune

Ratan
- pentru living
- pentru dining
- complementare
- decoratiuni

Terasa si gradina

Holuri

Mic mobilier


Decoratiuni

Covoare
- fibre naturale
- piele
- acril
- polipropilena
- lana
- pentru copii
- pentru scari
- pentru intrare

Corpuri de iluminat

Textile
- lenjerii de pat, pilote, perne
- cuverturi si paturi
- perdele, draperii, galerii
- prosoape si halate de baie
- fete de masa

Rame si tablouri
- tablouri panza
- tablouri lemn
- rame foto

Ceramica si sticlarie

Decoratiuni diverse


Servicii

- consiliere specializata
- transport si montaj
- 12 luni garantie
- 36 luni postgarantie
- continuitatea gamelor


Contact

Adresa: Sos. Fabrica de Glucoza nr. 21, Pipera, sector 2
Tel. 242.10.40; 242.10.41; 242.10.42; 242.10.43; 242.10.44; 242.10.45
Fax 242.10.76/77
www: www.mobexpert.ro
E-mail: office@mobexpert.ro


5 comentarii. Posteaza un comentariu

I supsope that sound
Scris de Krystalyn pe 02-07-2016 20:03

I supsope that sounds and smells just about right. http://bjxccbja.com [url=http://xtklrkvpqow.com]xtklrkvpqow[/url] [link=http://ccmmbmhjd.com]ccmmbmhjd[/link]
Your article
Scris de Delly pe 30-06-2016 21:57

Your article pefctrely shows what I needed to know, thanks!
All of these article
Scris de Rochi pe 30-06-2016 17:05

All of these articles have saved me a lot of hehsecaad. http://waevznben.com [url=http://ocupzs.com]ocupzs[/url] [link=http://qzajsvmkib.com]qzajsvmkib[/link]
So true. Honesty and
Scris de Early pe 30-06-2016 09:42

So true. Honesty and everything receonizgd.
Posts like this brei
Scris de Lacey pe 29-06-2016 01:32

Posts like this breihtgn up my day. Thanks for taking the time.

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.


Statistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum