Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
Policolor
Scris de verde pe 17-08-2007

policolor siglaCu o experienta de 40 de ani pe piata lacurilor si vopselelor din Romania, Policolor este in prezent cel mai mare producator roman de profil. Intre anii 1965 si 1990 Intreprinderea de Lacuri si Vopsele Bucuresti, asa cum a fost numita initial, a fost unul dintre cei mai importanti furnizori ai industriilor nationale de autovehicule, mobila si electronica.


Scurt istoric

Incepand din 1990, anul in care Intreprinderea de Lacuri si Vopsele se transforma in societate pe actiuni sub denumirea de Policolor S.A., compania isi diversifica treptat portofoliul de produse si se orienteaza atat catre segmentul industrial cat si catre cel al consumatorilor casnici. Marcile Policolor se impun in diferite segmente de piata, datorita calitatii si in special datorita unor strategii complexe de marketing.

1999 - 2001 este perioada in care are loc o schimbare vizibila in modalitatea de abordare a clientilor. Practic, Policolor isi schimba treptat modul de relationare cu clientii si partenerii, isi reorganizeaza sistemul de distributie, lanseaza produse noi pentru piete noi, investeste in marketing, in modernizarea activitatii de depozitare si protectia mediului.

Noile produse lansate incepand din 1999, SPOR, SPOR email in 16 culori, Villa Prima si Villa Ultra, DECO email pentru lemn metal si zidarie, in 10 culori, BADULAC colorat - lac satinat pentru protectia lemnului la interior in trei nuante, sistemul de nuantare a vopselelor lavabile si a emailurilor IRIS - disponibil in peste 700 de nuante, DECO adeziv pentru constructii, DECO - vopsea structurata pentru decorarea suprafetelor la interior, DECO - tencuieli decorative, amorsa de perete, PLUS - mastic anticoroziv, PLAST - grund special si nuante noi pentru BADULAC, VILLA ULTRA si VILLA SUPRA largesc gama de produse destinate consumatorilor casnici si industriei constructiilor.

Pentru anul in curs Policolor si-a propus o crestere a cotei de piata in conditiile in care strategia de marketing se concentreaza pe lansarea de produse noi, modernizarea sistemului de distributie, dezvoltarea sistemului de nuantare IRIS si sprijinirea exporturilor.

Compania Policolor a fost privatizata in 1997 si are un capital social de peste 71 de miliarde lei.


Misiune

Policolor - Orgachim este leader-ul regional in zona Sud-Est Europeana in domeniul vopselelor si lacurilor, orientat spre piata si bazat pe tehnologie. Obiectivul principal al companiei este cresterea continua a valorii Grupului pentru actionari si pentru comunitate.


Certificari

In anul 2002, Policolor a primit certificarea SRAC si IQNET pentru sistemul integrat de management al calitatii si mediului in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:1994 si ISO 14001:1996.

In anul 2003, Policolor a primit certificarea SRAC si IQNET pentru sistemul integrat de management al calitatii si mediului in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001: 2001 si ISO 14001:1996.

In anul 2005 Policolor a primit certificarea SRAC si IQNET pentru sistemul de management integrat calitate-mediu-securitate si sanatate in conformitate cu cerintele standardelor ISO 9001:2000, ISO 14001:1996 si OHSAS 18001:1999.


Structura actionariatului:

policolor actionariat » Numarul total al actiunilor emise de S.C. Policolor S.A., la data de 31.12.2006 este de 71.257.475.
» Numarul total al actionarilor este de 7.201
» Structura actionariatului (actionarii cu un procent mai mare de 5% din totalul actiunilor emise sunt prezentati separat):


Nr. total al acestor actiuni este de 59.301.613, reprezentand 83.22% din numarul total de actiuni emise.

Altii: Restul actionarilor (7.198), persoane fizice si juridice, din tara si strainatate, detin un numar de 11.955.862 actiuni, reprezentand o pondere de 16.78% din totalul actiunilor emise.


Produse

1. PENTRU CASA

- pentru interior
- pentru exterior
- sistem nuantare
- scule si accesorii

2. PENTRU AUTO

- auto OEM
- auto refinish
* Ready mix
* Klar Professional
- alte produse

3. PENTRU CONSTRUCTII

- dispersii
- emailuri
- lacuri
* pentru lemn
* pentru parchet
- grunduri si diluanti
- accesorii
- tencuieli decorative
- Instrumente pentru decoratiuni

4. PENTRU INDUSTRIE

- acoperiri industriale
* sisteme de protectie anticoroziva
* sisteme electroizolante
* sisteme termorezistente
* sisteme ignifuge
* marcaje rutiere
* acoperire ambalaje metalice
* diverse
- lacuri pentru lemn
- rasini - materii prime
- cerneluri


Contact
Adresa: Bd. Theodor Pallady, nr. 51
Tel: 021/345.17.30
Fax: 021/345.19.30


4 comentarii. Posteaza un comentariu

Well there have been
Scris de Thien pe 29-10-2015 10:14

Well there have been instances of HSV I or II being tsrmanitted without an active outbreak. i don't think it's as common though. HSV I is extremely common and can be dormant for a long time, some people never had symptoms. you may have had this while you were in a relationship with her. it's hard saying whether or not you'll pass it on. she may already have the virus. just be honest with her.
Imaginea aceasta cu
Scris de Louis pe 27-10-2015 19:34

Imaginea aceasta cu munti dmoloi, case razlete si capite de fan imi este cea mai draga din Romania, mi se pare unul din peisajele cele mai specifice, caci nu imi aduc aminte sa le fi vazut si pe alte meleaguri. http://lpdnsvaz.com [url=http://xokfjzf.com]xokfjzf[/url] [link=http://ckkpknvbyz.com]ckkpknvbyz[/link]
Sincer , pana nu dem
Scris de Michelle pe 27-10-2015 13:33

Sincer , pana nu demult nu imi prea pelcaa sa ies iarna pe frig, dar am realizat ca doar atunci pot face poze fara 1 milion de persoane , printre care unele se mai si pun in poza mea intentionat )). Imi place asa cum este in pozele tale .
Total de acord că nu
Scris de Yuyun pe 26-10-2015 00:23

Total de acord că nu trebuie să fie eenalt un munte pertnu a avea farmec, dar ştiu că sunt unii care doar asta caută Aşa că, să nu spună cineva că n-am zis de Apuseni. Să mă bucur, să nu mă bucur că eeţi fac poftă de Apuseni cu fotografiile?! Sincer, abia aştept să mai ajung pe acolo, pertnu mine este una din cele mai frumoase zone din Rome2nia.

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.


Statistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum