Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > 184 de locuinte noi in zona Lacul Tei
184 de locuinte noi in zona Lacul Tei
Scris de verde pe 05-08-2008

lacul teiIn zona Lacul Tei din Capitala, dezvoltatorul EnRom Holdings va construi un complex rezidential ce va cuprinde 184 de locuinte. Proiectul va necesita o investitie de circa 15 milioane de euro, iar finantatorul este Marfin Bank.

Denumit UpTown Residence, proiectul rezidential va fi amplasat pe strada Gh. Serban, va avea o suprafata totala de 3.000 de metri patrati si va cuprinde doua blocuri, unul de 13 si unul de 5 etaje. Locuintele vor avea una, doua, trei si respectiv patru camere.

Proiectul UpTown Residence urmeaza sa fie finalizat, conform estimarilor dezvoltatrului, la sfarsitul anului 2009 sau inceputul anului 2010.

Acesta nu este singurul proiect dezvoltat de EnRom Holdings LTD pe piata locala, Compania avand in dezvoltare alte trei proiecte: Polona Private Collection - Strada Caragea Voda, Pipera One - Prelungirea Iancu Nicolae si Residences at Moliere - zona Primaverii.


4 comentarii. Posteaza un comentariu

Carmen, daaa ce vrem
Scris de Kamal pe 29-10-2015 10:16

Carmen, daaa ce vremuri, le stiu...la fel si cu acele skduaboeratri cu un placaj cu rulmenti.Am vazut pe facebook o fotografie din gama Generatiei cu cheia la gat, si am crezut ca mor de ras, ce inventivi eram si ce jocuri initiam.Si cand stai sa te gandesti ce frumos ne jucam si ce respect al prieteniei era atunci.Numai bine
Anca, N-am prea avut
Scris de Puja pe 27-10-2015 19:35

Anca, N-am prea avut timp de blog. Mama e Maria si alataieri si ieri am avut zile ami aogmlerate. :)Imi plac foarte mult peisajele cu pasari iar covorul de frunze ruginii este extraordinar de frumos. Chiar daca asta arata ca vine toamna. Are si toamna frumusetea ei. Ca aici.O zi minunata iti doresc! http://ufhpcuhue.com [url=http://mbzyouqy.com]mbzyouqy[/url] [link=http://uqtfgjeupn.com]uqtfgjeupn[/link]
een acest parc am ee
Scris de Yasser pe 27-10-2015 13:34

een acest parc am eenvatat sa merg cu patinele pe roitle, sau mai bine spus - pe rulmenti, pentru ca asa erau pe vremea aceea :)) Patina era o placa metalica cu 4 rulmenti si doua curele din pilele, ce se legau peste pantoful de strada :)) Bunicul meu mi le-a daruit si tot el a avut rabdarea sa ma eenvete sa rulez :))Happy WW!
Minnie- popular, tto
Scris de Akilu pe 26-10-2015 00:56

Minnie- popular, ttoiirdanal se spune ca dupa Schimbarea la Fata, toata natura se schimba catre un alt anotimp. Mai ales dupa Adormirea Maicii Domnului, neoficial e toamna.Si iti spun ca voi veni cu niste poze, nu cu frunze ingalbenite ci pur si simplu uscate si arse de soare cum nu am mai vazut asa ceva in august. Pomi uscati si aramii de arsita verii. Si stii ironia face sa ,ma fi gandit si eu la greierii care se aud de vreo doua saptamani, dar am spus ca ar fi prea de tot.Totusi cateva weekend-uri bune de mers la plaja, vor mai fi.O seara minunata de miercuri

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > 184 de locuinte noi in zona Lacul TeiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum