Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > 200 de milioane pentru 14 blocuri si 19 vile in Bucuresti
200 de milioane pentru 14 blocuri si 19 vile in Bucuresti
Scris de verde pe 17-04-2008

green lakeCompania imobiliara Quality Living Developers (QLD) va investi 200 de milioane de euro in 14 blocuri si 19 vile, in cea de-a doua etapa de dezvoltare a complexului rezidential Green Lake din Nordul Capitalei.

Vezi galeria de imagini cu complexul rezidential Green Lake

In urma construirii celui de-al doilea calup de locuinte, complexul Green Lake va ocupa o suprafata de peste 100.000 de metri patrati.

In afara de locuinte, complexul ofera clientilor spatii comerciale, terenuri sportive, piscina, centru de fitness si spa, gradinita privata, club nautic etc.

Lucrarile la cea de-a doua etapa, ce cuprinde 19 vile si 14 blocuri, vor fi finalizate la inceputul anului 2010.

Complexul Green Lake este dezvoltat de Quality Living Developers (QLD), companie a unor afaceristi greci, iar promotorul acestui proiect este compania de consultanta imobiliara Colliers International.

Prin actionarii sai, QLD detine experienta in mai multe domenii: constructii, turism, dezvoltare imobiliara si dezvoltare si operatiuni portuare. In ultimii ani, grupul a construit in Europa si America de Nord un total 33.000 de locuinte.

In Romania, QLD are in prezent 8 proiecte imobiliare in Romania, aflate in diferite stadii de dezvoltare.


3 comentarii. Posteaza un comentariu

Vorbeşti te2mpenii e
Scris de Preet pe 23-12-2015 02:13

Vorbeşti te2mpenii een necunoştinţă de cauză. cen prmiul re2nd e vorba de o rezervaţie naturală, nu naţională, een al doilea re2nd, din aceleaşi considerente, ar trebui să-şi ia nişte ouă stricate een mufă dezvoltatorul (adică Dan Căme2rzan cu toţi lacheii lui, prmiul pe listă fiind desigur căţelul şef Adi Petre) precum şi cel care a acordat autorizaţia de construcţie. cen al treilea re2nd, prin atitudinea afişată nu faci dece2t să confirmi că eşti un ţăran opincar autentic. http://thlzjyepyry.com [url=http://upozqs.com]upozqs[/url] [link=http://zfuylj.com]zfuylj[/link]
k, sorry ptr. injura
Scris de Muhtadin pe 22-12-2015 20:24

k, sorry ptr. injuraturi, insa cred ca urbea nostraa are probleme mult mai importante si la care ar trebui acordata prioritate mai multa decat deschiderea unui club ptr. un grup select de bani gata.Da, daca nu am avea batrani care sa caute prin gunoaie ceva de-ale gurii, oameni ai strazii sau nevoiasi, atunci si eu as fi fost 100% de acord cu deschiderea si a 100 de cluburi in judet si nu numai, dar asa, se vede ca un vechi proverb Romanesc inca e la mare inaltime: Tara arde si Baba se Cheers
Măi Andrei, ia expli
Scris de Boanerges pe 21-12-2015 16:02

Măi Andrei, ia explică-ne tu ce ste2lpi ai sceiotăţii, creme de la creme, vor frecventa clubul lu' Bote şi de ce s-a făcut asemenea măgăoaie gălăgioasă, fără acordul vecinilor, eentr-un cartier een care şi braşovenilor, dar şi bucureştenilor, nu le-au rămas dece2t aerul curat, priveliştea şi mai ales liniştea? Ce liniuţe cu motoare turate la maxim se făceau pe2nă acum la 3-4 dimineaţa, dar acum, dacă vii dimineaţa de undeva, la orele ce2nd pleacă piţiponcii, pardon, fiinţele extraordinare, din club, bine (a)fumaţi , numai pe bloc o să fii een siguranţă! Poate eei aşteaptă şi urşii la ieşire, ce2nd o să fie gata fezandaţi ! Şi cum zici tu că Bamboo-ul o să facă să explodeze turismul la Braşov?

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > 200 de milioane pentru 14 blocuri si 19 vile in BucurestiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum