Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > 6.000 de locuinte noi in complexul Cosmopolis, langa Bucuresti
6.000 de locuinte noi in complexul Cosmopolis, langa Bucuresti
Scris de verde pe 05-06-2008

cosmopolisLansat pe piata in septembrie 2007, proiectul Cosmopolis va cuprinde, la finalizare, 6.000 de locuinte. Pana acum, 1.400 din acestea au fost contractate in 8 luni, conform declaratiilor oficiale ale dezvoltatorului Opus Development.

Prima faza de dezvoltare a proiectului a cuprins 560 de unitati locative, care au fost vandute in primele saptamani de la lansare. Cea de-a doua faza cu[rinde 1.258 de apartamente, din care au fost contractate circa 60%. 300 din acestea au fost vandute unei persoane juridice olandeze.

Proiectul Cosmopolis este amplasat in zona Stefanesti-Tunari de langa Capitala si are sapte faze de dezvoltare. Termenul de livrare este anul 2014.

Preturile pentru unitatile locative oferite de Cosmopolis pornesc de la 74.000 euro pentru apartamentele de doua camere, 80.500 euro pentru 3 camere si 152.500 euro pentru locuintele cu 4 camere. Duplex-urile cu 5 camere pornesc de la 193.000 euro, casele semi-detasate de la 525.000 euro, iar casele individuale de la 650.000 euro. Apartamentele au suprafete cuprinse intre 81 si 288 de metri patrati.

Cele 100 de hectare pe care va fi construit ansamblul cuprind, pe langa locuinte, si spatii de birouri, locuri de joaca pentru copii si spatii comerciale, un hotel, un spital, o scoala si o biserica.

Intregul ansamblu presupune o investitie ce va depasi 700 milioane de euro, dintre care 60 milioane euro vor fi cheltuiti pentru dezvoltarea infrastructurii in zona.

Opus Project&Development este parte a grupului de companii din domeniul constructiilor Buyukhanli Group.

Prezent inca din 1953 pe piata din Turcia, grupul are experienta in zona proiectelor rezidentiale, comerciale si hoteliere din Turcia. Compania cu capital turc Opus Land Development estimeaza ca va obtine un profit de 300 milioane de euro la terminarea proiectului imobiliar Cosmopolis dezvoltat in zona de nord a Bucurestiului.


Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > 6.000 de locuinte noi in complexul Cosmopolis, langa BucurestiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum