Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Asmita Gardens - 7 blocuri-turn pe marginea Dambovitei
Asmita Gardens - 7 blocuri-turn pe marginea Dambovitei
Scris de verde pe 22-07-2008

asmitaPrimul complex rezidential din Capitala format din blocuri-turn, Asmita Gardens, a fost contractat in proportie de 60%. Dintre clienti, circa 25% sunt investitori, conform declaratiilor oficiale ale agentiei imobiliare care promoveaza proiectul, Colliers.

Proiectul ocupa o suprafata de 27.000 de metri patrati, pe un teren amplasat pe malul raului Dambovita, langa intersectia dintre Splaiul Unirii si Calea Vacaresti.

Complexul Asmita Gardens va cuprinde 7 imobile cu cate 24 de etaje si un total de 894 apartamente. Locuintele vor avea suprafete medii cuprinse intre 54 de metri patrati pentru o garsoniera si de 174 de metri patrati pentru un apartament cu 4 camere. Preturile sunt cuprinse intre 112.000 euro plus TVA si 234.000 euro plus TVA.

Lucrarile de dezvoltare au inceput in anul 2006, iar termentul de livrare este septembrie 2009. Prima etapa a constructiilor, ce consta in 3 blocuri-turn, va fi livrata in ianuarie 2009.

Alte proiecte pe care dezvoltatorul Asmita le are in plan sunt alte trei ansambluri de turnuri de pana la 25 de etaje in Bucuresti, in care grupul va investi 300-450 de milioane de euro.


7 comentarii. Posteaza un comentariu

People noramlly pay
Scris de Diego pe 23-12-2015 02:13

People noramlly pay me for this and you are giving it away! http://cipxpoclasi.com [url=http://wuvqxlz.com]wuvqxlz[/url] [link=http://gxegswk.com]gxegswk[/link]
I love these
Scris de Sonal pe 22-12-2015 20:25

I love these artcslei. How many words can a wordsmith smith?
I can't hear aninhyt
Scris de Ahmed pe 21-12-2015 16:50

I can't hear aninhytg over the sound of how awesome this article is.
Au macar un regulame
Scris de Yeni pe 29-10-2015 10:13

Au macar un regulament deatilat postat pe site?In alta ordine de idei, in infinita mea pasiune pentru statistici, am vazut ca sunt unul din cei 18 utilizatori care au vizitat prinbrasov si au o rezolutie a monitorului full hd (1920 1080). tare
Posted on Cu tot
Scris de Khadija pe 27-10-2015 19:33

Posted on Cu tot respectul,citati cine stie ce zirsiat(a),complet in afara subiectului.Am verificat si link-ul,am ascultat chiar live discursul Presedintelui,clar nu e vorba de 9600 de METRI patrati.Poate de kilometri patrati?!Nu poate,sigur.Cat despre cele 3 cincinale,ca gluma,hm. http://fzjbscb.com [url=http://cecdcjelaon.com]cecdcjelaon[/url] [link=http://zbcvqok.com]zbcvqok[/link]
Ce rai sunteti!!!Nu
Scris de Nader pe 27-10-2015 13:32

Ce rai sunteti!!!Nu scrie deloc ca acela ar fi parc, scrie clar ca buna ziua: Zona verde !!!Cu toata rea-vointa de care dati ddvoaa, trebuie sa recunoasteti ca este verde!!!Sigur, zona e nitel exagerat!
Dragă Cristina şi
Scris de Avirup pe 25-10-2015 23:59

Dragă Cristina şi n-o spun een bătaie de joc, ci doar cu un zeembet -, nu fi tristă: seent şanse foarte mici să se eentrunească cuorvmul (datorită pentru tine, din cauza pentru mine/ unei hotăreeri impuse de Curtea lui Băsescu care, cu ani een urmă, fix een acelaşi caz, n-a cerut cvorum; cvorum care nu se mai cere deceet een alte două ţări din Europa; cvorum care e eempotriva recomandărilor Comisiei de la Veneţia; cvorum impus de cenalta Poartă Europeană). Seent aproape convins că Băsescu se eentoarce la Cotroceni Şi ne-ntoarcem şi noi la democraţie

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Asmita Gardens - 7 blocuri-turn pe marginea DamboviteiStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum