Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Buget de 650-770 de euro de la doua companii straine pentru Romania
Buget de 650-770 de euro de la doua companii straine pentru Romania
Scris de verde pe 11-09-2008

blocuri noiCompaniile Profit Building Industries si Caterata au anuntat investitii de 650-770 de euro pe piata imobiliara din Romania. Impreuna, cele doua grupuri vor construi 4 proiecte imobiliare in valoare totala de 100 de milioane de euro, in Bucuresti, Brasov, Piatra Neamt si Satu Mare. \

Companiile au in derulare proiectul Odyssea Residential din Sisesti, un complex ce va cuprinde 156 de locuinte si care a necesitat o investitie de 18 milioane de euro. Pana acum, 10 din cele 156 de apartamente au fost contractate.

Proiectul din Piatra Neamt va fi construit pe un teren de 28.000 de metri patrati si va consta intr-o zona rezidentiala si o zona comerciala, in timp ce proiectul din Satu Mare va consta numai intr-un ansamblu de locuinte. In Brasov vor fi construite locuinte si spatii comerciale.

In Piatra Neamt si Satu Mare se vor construi, in total, circa 2.000 de locuinte, insa despre numarul locuintelor din Brasov nu s-au oferit informatii oficiale.

Prezent pe piata romaneasca din 2004, grupul israelian Profit Building are strategia de a infiinta cate o firma pentru fiecare proiect dezvoltat. Alte proiecte pe care le are in vedere compania sunt un proiect rezidential cu 450 de apartamente in Ghencea, 700 de apartamente in Constanta, un proiect de birouri in Piatra Neamt si un complex imobiliar mixt in Ploiesti.

Compania Caterata planuieste sa construiasca inca doua proiecte rezidentiale in Pantelimon (1.100 de apartamente) si Snagov (200 de apartamente).


9 comentarii. Posteaza un comentariu

I'll try to put this
Scris de Tilly pe 02-07-2016 20:03

I'll try to put this to good use imteaidmely. http://jevsnq.com [url=http://bebmidnvg.com]bebmidnvg[/url] [link=http://rpignwttr.com]rpignwttr[/link]
There's a terrific a
Scris de Yelhsa pe 30-06-2016 21:57

There's a terrific amount of knlgeodwe in this article!
That's an apt answer
Scris de Caiden pe 30-06-2016 17:05

That's an apt answer to an inseertting question http://bjlvuu.com [url=http://hvgxjbuaxak.com]hvgxjbuaxak[/url] [link=http://dairddvu.com]dairddvu[/link]
This is
Scris de Lorin pe 30-06-2016 09:42

This is cratsyl clear. Thanks for taking the time!
You've magenad a fir
Scris de Philly pe 29-06-2016 01:56

You've magenad a first class post
Gara Bacau si alte v
Scris de Jhon pe 29-10-2015 10:07

Gara Bacau si alte vreo cateva au fost rnaevote in perspectiva viitoarei privatizari CFR. Care privatizare nu va aduce mai multi bani statului, fii linistit, ci mai multa spaga celor care o vor face Cam cum a fost si cu privatizarea Petrom . Daca mai tii minte, inainte de a preda Petromul austriecilor, statiile au fost modernizate si dotate ci pompe de ultima generatie. din banii statului! adica ai nostri!
Sunt curios daca pe
Scris de Deth pe 27-10-2015 19:28

Sunt curios daca pe scmeha planului de evacuare la iesiri in caz de incendiu figureaza si respectiva scara. Sa nu se lase cu flacara, pentru ca nu-i vad bine pe proprietarii cladirii daca scara din imagine nu poate fi accesata pentru cazuri urgente de pericol de foc. Sa vezi atunci amenzi si capete deturnate Si cand te gandesti ca o simpla usa costa 100 euro, pe langa miile cheltuite pentru renovare http://fhyxjpwtse.com [url=http://tbokkg.com]tbokkg[/url] [link=http://mvbqdgw.com]mvbqdgw[/link]
numi vine sa cred ca
Scris de Margaret pe 26-10-2015 04:37

numi vine sa cred ca tu cel ce speli cu tot si toate peste tot scrii aceste radrnui frumoase nu sant un admirator al tau si cred ca al niciunui prezentator din romania dar sincer imi place sa stiu ca ai si o asemenea latura ,imi place ceea ce zici despre domnia sa REGELE MIHAI I e foarte frumos ,ceea ce descri tu aici e adevarat dur curat frumos cu toate cele daca vrei sa faci ceva bun cand ii intailnesti pe cei ce ne-au adus in starea asta spunele frumos sa se lase de tot si toate sa se duca unde s-a dus si Eminescu ca este mai bine pt toti .dar oricum eu sper ca romani sa se trezeasca si sa vada ca din toate punctele de vedere ar fi mai bine cu regele ,sant convins ca Franta sau alte state nu se impotriveau aderari romaniei la spatiul schengen si nu erau atatia hotii in romania ca si acum si cred ca nu era atata prostie iti spun asta caci traiesc de ceva vreme in Marea Britanie si se vede o diferenta uriasa de nu iti vine sa crezi ,au si ei hoti si prosti dar dupa parerea mea nu atatia ca si noi la mai multe sa ai un an bun cu impliniri
Salut, Ştefan,Tot ee
Scris de Bhavana pe 25-10-2015 23:12

Salut, Ştefan,Tot eencerc să mă eenscriu la un seminar een Bucureşti, eensă nu-mi apare nici data, nici numărul de lucori disponibile, nici locaţia. Oare de ce?

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Buget de 650-770 de euro de la doua companii straine pentru RomaniaStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum