Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Expozitia Construct Expo Antreprenor - internationalitate fara precedent
Expozitia Construct Expo Antreprenor - internationalitate fara precedent
Scris de verde pe 28-02-2008

romexpoIncepand cu 5 martie, la Romexpo se va desfasura cea de-a 15-a editie a expozitiei Construct Expo Antreprenor, unde cele mai importante companii romanesti si straine vor prezenta materiale si sisteme de constructii.

Anul acesta, expozitia atinge un grad de internationalitate fara precedent, de 36%. La Construct Expo Antreprenor participa peste 450 de expozanti din 19 tari: Austria, Bulgaria, Croatia, Egipt, Franta, Germania, Grecia, Italia, Macedonia, Malaezia, Pakistan, Polonia, Republica Ceha, RomA´┐Żnia, Serbia, Slovacia, Spania, Turcia, Ungaria.

Catalin Trifu, Director Organizare Targuri si Expozitii Romexpo SA, a declarat: "Din anul 2007, pentru a asigura o mai buna punere in valoare a celor trei mari componente ale manifestarii Construct Expo - cea antreprenoriala, cea ambientala si cea de utilaje, pentru a crea conditii optime de stabilire a contactelor de afaceri intre expozanti si publicul specialist, precum si pentru a concorda tendinta de extindere a suprafetei expozitionale solicitate cu cea disponibila a Complexului Expozitional, Romexpo a luat decizia organizarii a trei expozitii specializate in domeniul constructiilor: Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Ambient si Construct Expo Utilaje. Cele trei manifestari expozitionale au totalizat in 2007 o suprafata cu 18% superioara anului 2006, precum si un numar de expozanti cu 9,1% mai mare, proband astfel corectitudinea deciziei de a accentua specializarea in cadrul acestei tematici, strans legata de cresterea exploziva a sectorului constructiilor in Romania".

Expozitia va ocupa o suprafata de 23.000 de metri patrati, din care 18.500 de metri patrati in interior si 4.500 de metri patrati in aer liber. Manifestarea expozitionala este amplasata in Pavilioanele 1, 20-21, 26-28, 45 si pe Platformele 1, 1A, 20-21, 26-28, 33, 34.

Din 2007, exista trei manifestari expozitionale specializate de constructii: Construct Expo Utilaje, Construct Expo Antreprenor, Construct Expo Ambient.


Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Expozitia Construct Expo Antreprenor - internationalitate fara precedentStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum