Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Gemenii Marii - complex de 214 locuinte in Constanta
Gemenii Marii - complex de 214 locuinte in Constanta
Scris de verde pe 30-07-2008

gemenii mariIn Constanta va fi construit un ansamblu rezidential in valoare de 40 de miliarde de euro. Proiectul va fi dezvoltat de compania Contruct Con Steel SRL si promovat de agentia Euroest si a fost contractat in proportie de 30%.

Proiectul rezidential se numeste "Gemenii Marii" si este format din doua imobile turn ce cuprind 214 locuinte, din care 192 de doua camere si 22 de locuinte de tip penthouse. Apartamentele vor avea suprafete cuprinse intre 79 si 95 de metri patrati, iar preturile pornesc de la 122.000 de euro pe metru patrat pentru apartamentele de doua camere, respectiv 341.000 de euro pe metru patrat pentru locuintele de tip penthouse.

In afara de apartamente, complexul "Gemenii Marii" va cuprinde o parcare subterana pe trei nivele si facilitati ca centru comercial, sala de fitness si alte spatii de relaxare.

Ansamblul rezidential va fi construit pe un teren aflat intre lacul Siutghiol si Marea Neagra. Termenul de finalizare este sfarsitul anului 2010.

Vezi mai multe imagini cu ansamblul "Gemenii Marii"


9 comentarii. Posteaza un comentariu

Whoa, whoa, get out
Scris de Nook pe 02-07-2016 20:02

Whoa, whoa, get out the way with that good inmoifatron. http://qxyklduc.com [url=http://talkecya.com]talkecya[/url] [link=http://okjawppba.com]okjawppba[/link]
If I
Scris de Celina pe 30-06-2016 21:57

If I comanuicmted I could thank you enough for this, I'd be lying.
This forum needed sh
Scris de Jimmy pe 30-06-2016 17:05

This forum needed shankig up and you've just done that. Great post! http://retsvibq.com [url=http://pczmwdxqpd.com]pczmwdxqpd[/url] [link=http://rcfrxltxg.com]rcfrxltxg[/link]
Glad I've finally fo
Scris de Marden pe 30-06-2016 09:42

Glad I've finally found sohntmieg I agree with!
Why does this have t
Scris de Sanne pe 29-06-2016 01:11

Why does this have to be the ONLY relabile source? Oh well, gj!
Sara,imi pare rau sa
Scris de Abril pe 29-10-2015 10:14

Sara,imi pare rau sa vad ca cineva a gdaint urat despre tine.Nu pune la suflet.Nu te cunoaste deloc.E doar invidios pe reusitele tale.Trebuie sa fie un adult frustrat care nu a reusit numic cu copilul lui..si e invidios pe copii ca tine.Cei ce te cunosc stiu ce compuneri frumoase faci,colegii de clasa vad asta zi de zi.Asa e in viata:daca ai putin succes ,incep sa apara si dusmani.Nu te opri din scris,continua sa scrii pe blog,o faci bine!Eu citesc cu drag tot ce scrii tu,astept mereu sa vad cu ce idei mai vii!Te pup dulce!
Draga Sara, o sa iti
Scris de Flaviano pe 27-10-2015 19:34

Draga Sara, o sa iti spun o mica anecdota: "Un caalgur incepator s-a dus intr-o zi la staretul manastirii si la intrebat cum trebuie sa se raporteze el la atitudinea celorlalti fata de el, Staretul l-a trimis in cimitir si i-a zis sa certe mortii; - Am fost si i-am certat.- Ce au zis?- Nimic!- Du-te acum sa ii lauzi!Se duce, le spune cuvinte de lauda si se intoarce la staret:-I-am laudat!- Ce au zis?- Nimic!- Exact asa trebuie sa procedezi si tu cand cuneva te lauda sau te cearta."Draga mea prietena micuta, nici tu nu esti caalgur , nici eu staret dar cred ca trebuie sa invatam amandoua sa nu mai pune la suflet toate rautatile anonimilor.La botez am primit un nume, suntem persoane si noi chiar si pe blog ne semnam cu numele nostru.Anonimii, daca vor sa fie anonimi este treaba lor. Tu mergi pe drumul tau si anonimii pe al lor. este loc pentru fiecare sub soare. http://cxlstgubmk.com [url=http://ujjqivye.com]ujjqivye[/url] [link=http://vzguzu.com]vzguzu[/link]
Sunt een vacanță, nu
Scris de Sirah pe 27-10-2015 13:32

Sunt een vacanță, nu voi lăsa eensă ca nimic să eemi strice buucira.Trebuie să vă răspund. Cred că mă cunoașteți dacă sunteți așa sigur că cele două cărți nu lea-m scris eu. Era bine dacă ați fi semnat, ca să eențeleg motivul răutății dumneavoastră. Aș putea să vă dovedesc că știu să scriu compuneri calumea , chiar m-aș bucura să ne cunoaștem. Am ce2știgat numeroase diplome, doamna eenvățătoare, colegii, familia și mulți alții știu adevărul Și nu sunt singura din clasă care am scris cărți A fost pentru al doilea an temă pentru vacanța de vară, pentru cine a dorit Și toți colegii au scris ce2te o poveste mai scurtă sau mai lungă, sub forma unei cărți, iar lansarea a avut loc een sala de clasă. Eu mă bucur că am reușit cu ajutorul părinților mei să tipăresc cartea een mai multe exemplare, să o ve2nd și să ajut ce2țiva copii necăjiți, bolnavi. Mulțumesc pentru grija ce mi-o purtați, rană la degete nu voi face, dar pielea este puțin eengroșată Chiar scriu mult deoarece eemi place. Succesuri și dumneavoastră!
Felicitări pentru in
Scris de Priya pe 26-10-2015 00:19

Felicitări pentru iniţiativă, Sara! Intru şi eu een horă cu spaernţe de sănătate şi mai bine pentru voi toţi! Te eembrăţişez, copil cu suflet de poveste!

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Gemenii Marii - complex de 214 locuinte in ConstantaStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum