Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Incepe Targul International de Apartamente CONDOMINIUM
Incepe Targul International de Apartamente CONDOMINIUM
Scris de verde pe 24-09-2008

condominiumA 6-a editie a Targului International CONDOMINIUM - care se va desfasura in perioada 25-28 septembrie 2008, la Palatul Parlamentului din Bucuresti, Sala Unirii, are loc intr-un moment in care piata imobiliara romaneasca traverseaza o perioada de maturizare, de reasezare a diverselor sale segmente. Dupa ce in ultimii ani, dezvoltarea exploziva a acestei piete s-a transformat intr-un adevarat fenomen, sfarsitul lui 2008, desi marcat de incertitudine, da sperante pentru o dezvoltare pe baze solide, la standarde europene, a pietei.


CONDOMINIUM EXPO este singurul targ de apartamente din Romania. Evenimentul continua traditia de a prezenta cele mai noi si mai reprezentative proiecte din Bucuresti si din tara, dar si propuneri de apartamente de vacanta, la mare sau la munte, in Romania sau in strainatate - Bulgaria, Grecia, Spania si Brazilia.

Vor fi prezentate peste 60 de proiecte imobiliare, care includ peste 20.000 de apartamente noi, astfel incat toti cei interesati de achizitii imobiliare vor putea face alegerea optima. Pretul apartamentelor expuse variaza intre 780 euro/mp si 3.000 euro/mp.

CONDOMINIUM EXPO prezinta publicului sau, in premiera absoluta, doua proiecte rezidentiale, unul in Bucuresti si celalalt in Targoviste. Proiectul din Capitala este dezvoltat de partenerul oficial al targului, compania turceasca KULAK, iar numele proiectului este Trivium Towers. Acesta se afla pe Str. Fizicienilor din sectorul 3 si include 205 apartamente de doua si trei camere si 6 penthouse-uri. Este o investitie de 40 de milioane de euro si va fi finalizata in decembrie 2010.

Cea de-a doua premiera este ansamblul Valahia Targoviste, o investitie de 10 milioane de euro, care cuprinde 156 de apartamente.


Conferinta de Real Estate CONDOMINIUM - evenimentul anului pentru specialisti


Conferinta de Real Estate CONDOMINIUM se va desfasura, in acest sezon, la Hotel Marriott, pe 26 septembrie si il va avea ca invitat special pe Frans Burgering, presedintele CEPI (Consiliul European al Profesiilor din Domeniul Imobiliar).

Anul 2008 aduce pentru Targul International de Apartamente CONDOMINIUM o multime de noutati. Una dintre cele mai importante este parteneriatul de imagine dintre CONDOMINIUM si doua targuri europene de renume, REAL Viena si Istanbul REstate.

O alta noutate este organizarea a doua editii zonale CONDOMINIUM pe an. Astfel, incepand din acest an, CONDOMINIUM EXPO se va organiza la Cluj-Napoca atat primavara cat si toamna. Editia clujeana de toamna se va desfasura tot la POLUS Center.

De asemenea, in pregatire se afla si prima editie a CONDOMINIUM de anul viitor, care se va desfasura la Bucuresti, in perioada 12-15 februarie 2009, la Sala Palatului.


Organizatorii CONDOMINIUM sunt companiile de PR si organizari de evenimente Plus Media si Proactive Business Communication, cu experienta de peste 3 ani in domeniul targurilor si expozitiilor.


5 comentarii. Posteaza un comentariu

I'm not easily imsed
Scris de Savion pe 02-07-2016 20:03

I'm not easily imsedpser. . . but that's impressing me! :) http://zcclfiyq.com [url=http://xajnzvkge.com]xajnzvkge[/url] [link=http://ggjzkxbc.com]ggjzkxbc[/link]
With all these silly
Scris de Jody pe 30-06-2016 21:57

With all these silly weestibs, such a great page keeps my internet hope alive.
I thought I'd have t
Scris de Kiona pe 30-06-2016 17:05

I thought I'd have to read a book for a diocvsery like this! http://swtxfcly.com [url=http://gkgjvclwjz.com]gkgjvclwjz[/url] [link=http://aqyjzkxq.com]aqyjzkxq[/link]
Life is short, and t
Scris de Kerryn pe 30-06-2016 09:42

Life is short, and this article saved valulbae time on this Earth.
Well done ariltce th
Scris de Jory pe 29-06-2016 01:51

Well done ariltce that. I'll make sure to use it wisely.

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Incepe Targul International de Apartamente CONDOMINIUMStatistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum