Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
INFORMATII

Stiri
Oferte imobiliare
Fise tehnice produse
DOSARE tematice
Amenajari / tendinte
Feng Shui
Mobilier
Acasa la VEDETE
Prin Baneasa
Profile firme
Consilier juridic
Financiar
vezi toate sectiunile

SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
homespot.ro > Articole > Stiri > Romania, "vedeta" imobiliara a anului 2007
Romania, "vedeta" imobiliara a anului 2007
Scris de verde pe 08-04-2008

blocCompania imobiliara Jones Lang LaSalle a realizat un raport conform caruia Romania s-a situat anul trecut pe a treia pozitie in topul tranzactiilor imobiliare din Europa Centrala si de Est. valoarea totala a tranzactiilor imobiliare din Romania s-a ridicat in 2007 la 2,2 miliarde de euro, oferind Romaniei statutul de mica vedeta imobiliara a regiunii. Primele doua pozitii au fost ocupate de Polonia si Cehia, Rusia nefiind inclusa in studiu.

"Romania a fost în acest an (n.r. - 2007) vedeta regiunii, cu o crestere a investitiilor de 144%. In Polonia, investitiile au scazut cu 36,4% fata de anul-record din 2006, iar Cehia a raportat o crestere a volumelor investitionale de 73%", citeaza Mediafax din raportul intocmit de specialistii de la Jones Lang LaSalle.

Jumatate din valoarea tranzactiilor imobiliare de anul trecut vizeaza sectorul spatiilor comerciale, cel mai dinamic de pe piata imobiliara romaneasca.

Studiul mai arata ca diminuarea randamentelor a stagnat in ultimul trimestru al lui 2007, investitorii estimand pentru 2008 o crestere de la sub 6% la 6-6,25%. "La acest nivel, Bucurestiul isi pastreaza o diferenta de 35-60 de puncte procentuale fata de Praga si Varsovia", arata raportul.

In anul 2008, in zona Europei Centrale si de Est numarul investitorilor interesati de achizitii imobiliare a scazut din cauza lipsei de lichiditati.


4 comentarii. Posteaza un comentariu

Alexandra m-a eenvăţ
Scris de Elena pe 29-10-2015 10:13

Alexandra m-a eenvăţat că atunci ce2nd pui sueflt een ceea ce faci, oameni ca voi apar ce2nd şi de unde nu te aştepţi. Iată şi dovada. Am vrea doar ca muzica noastră să ajungă la voi (cel puţin een ritmul een care noi o creem) şi nu să fie găsită eente2mplător pe internet doar de către cei care caută.Banii şi popularitatea nu ne vor schimba, eensă eemi doresc să-i schimbe pe ei
v-am gasit pe net in
Scris de Joseph pe 27-10-2015 19:33

v-am gasit pe net intamplator de vreo 2 zile, si deja cred ca incep sa devin fana . beituaful life este super! Ma bucur ca v-ati gasit!Muzica unuia se potriveste perfect cu a celuilalt.Alec iti da optimism parca, iar tu ii dai lui lumina .combinatia imi incanta auzul Sper ca banii si popularitatea sa nu va schimbe in nici un fel! http://pqnihs.com [url=http://mjfczqwfik.com]mjfczqwfik[/url] [link=http://zqlmcfykf.com]zqlmcfykf[/link]
Alexandra m-a eenvăţ
Scris de Catherine pe 27-10-2015 13:32

Alexandra m-a eenvăţat că atunci ce2nd pui sulfet een ceea ce faci, oameni ca voi apar ce2nd şi de unde nu te aştepţi. Iată şi dovada. Am vrea doar ca muzica noastră să ajungă la voi (cel puţin een ritmul een care noi o creem) şi nu să fie găsită eente2mplător pe internet doar de către cei care caută.Banii şi popularitatea nu ne vor schimba, eensă eemi doresc să-i schimbe pe ei
Kewl you should come
Scris de Raphael pe 26-10-2015 00:03

Kewl you should come up with that. Exlteclne!

Posteaza un comentariu

Autor
Titlu
Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.
homespot.ro > Articole > Stiri > Romania, "vedeta" imobiliara a anului 2007Statistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum