Cauta anunturi imobiliare

  
     

 
 vanzare-cumparare  
 inchiriere
Cauta pe site

  
   

   cautare avansata   cautari recente
Nu esti logat!
Membru  
Parola  
SONDAJ

CONCURS

Castiga un set de asternuturi de pat oferite de SleepFit!

Tu alegi tipul de asternuturi pe care ti-l doresti si noi ti le facem cadou!

detalii


PARTENERI


HOME INFORMATII PRODUSE SERVICII ANUNTURI POZE FORUM  
11 Transport, mutari, inchirieri utilaje
X MOVE TRANS

Adresa: Strada Labirint, nr. 106

Sector: 3

Oras: Bucuresti

Judet: Bucuresti

Telefon: 327.31.27

Email: office@xmovetrans.ro

Pagina Web: http://www.xmovetrans.ro

Descriere: Transport, servicii complete de mutare a locuintei sau biroului; mutari full service pentru persoane si companii
Trimite prin Yahoo! Messenger 1246 vizualizari

4 comentarii. Posteaza un comentariu

S-a facut contestati
Scris de Deepak pe 29-10-2015 10:14

S-a facut contestatie si s-a caaisgtt. Probabil. Daca nu, e caz penal in MFP si trebuie sa se autosesizeze serviciul de audit al ministerului. In care serviciu de audit, lucreaza doar slugi. Mai e corpul de control al ministrului. Care ministru? Florin G In instanta se ajunge dupa parcurgerea unor etape. Sesizarea organelor abilitate, de incalcarea legii, etc. Penal adica. Aici in PV nu s-a ajuns in instanta pt ca era vb doar de impozite si accesorii, nu de amenzi. Doar amenzile se contesta in instanta, restul urmeaza drumul serviciilor de contestatie din MFP.O sa iasa hai mare, ca s-a dat presei PV-ul. Astea sunt secrete de serviciu, iar cel care va fi gasit vinovat, daca e din MFP va fi dat afara, iar daca e din firma, va fi bagat in instanta.Oricum e interesant, ca a durat un an de zile. Constetatiile se fac foarte repede, termenele sunt stranse, nu inteleg de ce s-a ajuns la 12 luni. Nici dracu nu sta cu o lucrare necontestata atata vreme si din partea MFP nu sta nimeni fara sa-i dea raspuns, ca jar mananci de la firma.
Si mergem la cannita
Scris de Marjorie pe 27-10-2015 19:34

Si mergem la cannita USL sa ne hraneasca?Bruxelezii au ei ceva in cap, dar riscul e mare, mai ales pt firmele care cam stiu cu ce se mananca fiecare chestiune economica Ca de ex marile firme de afara, n-au profit, numai cu pierderi vin marii investitori. Si atunci, intreb eu, unde mama dracu e marele lor ajutor, pt economia romaneasca?Daca nu scot aia banii din tara intr-o veselie, pe colaborari, consultante, tot felul de proceduri, ccturi la care trebuie mortis sa fie inregistrati, aiureli.Noi mai suntem vreo 3 milioane care sustinem bugetul. Dupa ultima statistica.Noi am ramas ultimii mohicani platitori de taxe si impozite, desigur, n-am inclus aici salariatii si in general consumatorul final, care plateste la buget prin taxe.De aceea calculul e simplu: marim taxele gen TVA, sa se acopere nevoile statului, ca firme au ramas f putine, platiroare la stat.Asa ca suntem atat de pretiosi, incat ar trebui sa vina cu flori in fiecare dimineata, sa ne ureze ziua buna, sa nu pierim si noi, ca se duce totul de rapa. http://nthwkaiwqw.com [url=http://cldxkvcyr.com]cldxkvcyr[/url] [link=http://nectgf.com]nectgf[/link]
Stiu ce inseamna, un
Scris de Oca pe 27-10-2015 13:33

Stiu ce inseamna, un precoit POSDRU. Si in general se fac tot felul de precoite pt napastuite, pt tigani, pt multe. N-ar fi o problema, daca ar fi multe firme bagate in treburile astea, pt ca s-ar da de lucru la mai multi, si s-ar crea plusvaloare, s-ar plati impozite la stat. Daca s-ar si face ceva concret pt oameni, de ex, pt cei homeless, stiu un precoit care se deruleaza deja de 2 ani dar blocul/cantina care trebuiau construite, nici la cumpararea terenului necesar nu s-a ajuns. Sunt aranjamente, sa se ia o cladire veche, sa se reamenajeze, etc. Care cladire veche poate fi a unuia, care s-o vanda pe o gramada de bani, etc Se cauta cui sa-i revina banii. Firma care se ocupa de precoit e in leg cu Voiculescu.Nici la salarii nu poti umbla daca nu modifici ghidul. Salariile sunt prevazute in ghidul respectiv. In precoitele POSDRU sunt implicate firme de afara, specialisti, fundatii, ONG-uri, etc, care nu accepta salarii de rahat. In acelasi timp, firmele de afara cu care se lucreaza, nu furnizeaza niciun document referitor la salarizare, si nici alt fel de documente, pe care sumele erau atat de mari, inact te apuca ameteala. Firma romaneasca a cerut documentarea acelor sume, si a primit mustrare de la BRx ca sa nu se bage, ca nu e treaba lor.Afara e un haos si mai mare, sa va spun sincer, am ajuns la concluzia ca aia fura din banii astia, cu ajutorul firmelor noastre, dar batandu-si joc.Si atunci ma intreb, pt ce atata mironoseala, de la Brx, cand ei stiu bine ce fac si cum sunt implicati?
Buna, Alina, multume
Scris de Anubhav pe 26-10-2015 00:24

Buna, Alina, multumesc! Nu e nici un dearnj, insa din nefericire nu am nici o veste buna pentru dumneavoastra. Nici eu nu mai stiu nimic de Ana de pe 28 decembrie cand mi-a scris ultima data. E ascunsa undeva sau calatoreste departe cautand implinirea si zambetul suprem. Cel putin asa vreau eu sa cred. Daca aud ceva de ea, am sa-i transmit sa va caute, dar cu siguranta ne va gasi ea pe toti.Tinem legatura, sa auzim numai de bine.

Posteaza un comentariu

Comentariu
VerificareIntrodu cu grija caracterele din imaginea de mai jos.


Statistica vizitatori unici:
Acum: 3 vizitatori si 1 membru
Astazi: 127 vizitatori
Ultima luna: 2.514 vizitatori
Vezi membrii care sunt on-line acum